Αρχική ΝΕΑ ΟΠΑΠ Οι τρεις στρατηγικές προτεραιτότητες του ΟΠΑΠ για τις ελληνικές ιπποδρομίες

Οι τρεις στρατηγικές προτεραιτότητες του ΟΠΑΠ για τις ελληνικές ιπποδρομίες

από ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΝΤΟΜΑΛΗΣ
Μόνο 2 λεπτά

Η διοίκηση της εταιρείας έδωσε το στίγμα της επόμενης μέρας.

Η μακροπρόθεσμη ανάπτυξη των ελληνικών ιπποδρομιών απαιτεί περισσότερο σκληρή δουλειά και στενή συνεργασία, επισήμανε ο διευθύνων σύμβουλος του ΟΠΑΠ, Ντάμιαν Κόουπ, μιλώντας σε εκδήλωση που διοργάνωσε ο ΟΠΑΠ για τους πρωταγωνιστές του ιπποδρόμου για το 2019, στο Markopoulo Park. Είμαι βέβαιος ότι δουλεύοντας μαζί θα επιτύχουμε τους κοινούς στόχους μας, είπε ο διευθύνων σύμβουλος του ΟΠΑΠ.

Τον περασμένο Μάιο, παρουσιάσαμε τον σχεδιασμό για την επανεκκίνηση των ελληνικών ιπποδρομιών και το όραμά μας για την εξέλιξή τους σε μία από τις κορυφαίες αθλητικές και ψυχαγωγικές εμπειρίες στην Ελλάδα. Μετά από μήνες σκληρής δουλειάς, έχουμε αλλάξει σελίδα. Έχουμε θέσει τα θεμέλια για ένα ευνοϊκότερο περιβάλλον, με βάση τρεις στρατηγικές προτεραιότητες: την ανάπτυξη των ελληνικών ιπποδρομιών, τη βελτίωση του στοιχηματικού προϊόντος και τη δημιουργία μίας μοναδικής εμπειρίας για τον πελάτη στο Markopoulo Park, ανέφερε ο διευθύνων σύμβουλος του ΟΠΑΠ.

Ο πρώτος αντιπρόεδρος του ΟΠΑΠ, Σπύρος Φωκάς, ανέφερε μεταξύ άλλων, ότι «με σκληρή και συλλογική προσπάθεια, οι ελληνικές ιπποδρομίες έχουν μπει σε θετική ρότα. Δημιουργήσαμε, μεταξύ άλλων, ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα κινήτρων για αγορές νέων ίππων. Σε μόλις 8 μήνες, υποδεχτήκαμε 245 νέους ίππους και 36 νέους ιδιοκτήτες. Επιπλέον, αναβαθμίσαμε τις κύριες ιπποδρομίες, προσφέροντας αυξημένα έπαθλα και καινοτομίες» ανέφερε, μεταξύ άλλων.

Ο αναπληρωτής διευθύνων σύμβουλος του ΟΠΑΠ, Οδυσσέας Χριστοφόρου, ο Chief Commercial Officer του ΟΠΑΠ, Γιάν Κάρας, και ο Chief Retail Officer του ΟΠΑΠ, Βάιος Καραντίνος, αναφέρθηκαν στα σημαντικά βήματα που έχουν πραγματοποιηθεί για την ανάπτυξη των ελληνικών ιπποδρομιών και την αξιοποίηση του Markopoulo Park. Επιπλέον, αναφέρθηκαν στις νέες επενδύσεις και πρωτοβουλίες του ΟΠΑΠ για την ενίσχυση του ιπποδρομιακού στοιχήματος στα καταστήματα του δικτύου του. Όπως σημείωσαν, στόχος είναι η περαιτέρω ενίσχυση του ενδιαφέροντος γύρω από τις ιπποδρομίες, η προσέλκυση ακόμα περισσότερων επισκεπτών στο Markopoulo Park και η γνωριμία τους με το άθλημα.

Από την πλευρά της, η πρόεδρος της Φιλίππου Ενώσεως Ελλάδος, Ασπασία Ράλλη, αναφέρθηκε στην ανοδική πορεία των ελληνικών ιπποδρομιών τους τελευταίους δέκα μήνες, εξαίροντας τις προσπάθειες όλων των εμπλεκόμενων. Τόνισε, επίσης, ότι με την μετονομασία των εγκαταστάσεων του ιπποδρόμου σε Markopoulo Park σηματοδοτείται μια νέα εποχή, στην οποία οι ιπποδρομίες αναδεικνύονται σε μια επιλογή ψυχαγωγίας για όλη την οικογένεια.

Στην τελετή απονομής των «Horse Racing Awards 2020» βραβεύτηκαν οι κορυφαίοι αναβάτες, προπονητές, ίπποι, ιδιοκτήτες και ιπποπαραγωγοί της χρονιάς, καθώς και τα καταστήματα ΟΠΑΠ με τις υψηλότερες επιδόσεις στο ιπποδρομιακό στοίχημα. Επιπλέον, απονεμήθηκαν δύο ειδικά τιμητικά βραβεία, σε προσωπικότητες με πολύχρονη προσφορά στις ελληνικές ιπποδρομίες.

Διαβάστε όλο το άρθρο με τίτλο: “Οι τρεις στρατηγικές προτεραιτότητες του ΟΠΑΠ για τις ελληνικές ιπποδρομίες ” : στην πηγή:https://www.fortunegreece.com/

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ