Αρχική Uncategorized Πάνε καλά οι δουλείες του του ΟΠΑΠ!

Πάνε καλά οι δουλείες του του ΟΠΑΠ!

από ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΝΤΟΜΑΛΗΣ
Μόνο 2 λεπτά

Ικανοποιητικά εξελίσσεται από πλευράς ενδιαφέροντος η στοιχηματική δραστηριότητα, τόσο στο επίγειο δίκτυο όσο και στο διαδίκτυο, τον πρώτο μήνα διεξαγωγής του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Ποδοσφαίρου. Ασφαλείς πηγές αναφέρουν ότι ως τώρα παρατηρείται κίνηση στα πρακτορεία ανάλογη με αυτή μιας κανονικής περιόδου διεξαγωγής εθνικών και διασυλλογικών ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων και στις δύο πλατφόρμες.

Δεδομένου ότι η δραστηριότητα θα συνεχιστεί έως το μέσον Ιουλίου, οι στοιχηματικές εταιρίες θα δουν το τζίρο τους να αυξάνεται σε μια περίοδο πρακτικά ανενεργή γεφυρώνοντας την αδρανή περίοδο που μεσολαβεί από τη λήξη των πρωταθλημάτων με την έναρξη των προκριματικών των Ευρωπαϊκών Κυπέλλων.

Έρχεται  το app του πρακτορείου σου!

Ξεκινούν τα πρώτα πιλοτικά πρακτορεία !
Δες εδώ ΔΩΡΕΑΝ πως θα το κάνεις

Αν και τo φετινό καλοκαίρι θα διεξαχθεί και η περυσινή αναβληθείσα Ολυμπιάδα στο Τόκυο (23/7 – 8/8) οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι σαν διοργάνωση δεν υπάρχει ανάλογο ενδιαφέρον, ωστόσο δεν παύει να εμπλουτίζει τα γεγονότα του δελτίου δίνοντας περισσότερες στοιχηματικές επιλογές.

Οι πρώτες εκτιμήσεις θέλουν τα μικτά έσοδα του Euro να κινούνται αυξητικά κατά 10% -15% στα πρακτορεία σε σχέση με τη διοργάνωση του Champions League σε κάθε μέρα διεξαγωγής των αγώνων. Σε αυτό έχει συμβάλει και η αύξηση των εμβολιασμών αλλά και οι καιρικές συνθήκες.

Ωστόσο, επισημαίνεται πως ως τώρα η έλλειψη ισχυρών εκπλήξεων στη διοργάνωση έχει διατηρήσει την αμοιβή των παικτών σε υψηλό επίπεδο ενώ και οι νέες δυνατότητες προώρης αποπληρωμής και «ζωντανού» στοιχηματισμού έχουν «ροκανίσει» τα περιθώρια.

Παρά την αύξηση του ανταγωνισμού στο διαδίκτυο με την ολοκλήρωση της ρύθμισης και την απονομή των  αδειών σε online παρόχους, οι αδειοδοτημένες εταιρίες εμφανίζουν αυξημένα μεγέθη με αντίστοιχες διοργανώσεις στο παρελθόν αναμένοντας μεγάλωμα της συνδρομητικής βάσης και της πίτας που αποτελεί την εν λόγω αγορά.

Στην πρόσφατη παρουσίαση του ΟΠΑΠ στα πλαίσια του συνεδρίου της Ν. Υόρκης η διοίκηση του είχε αναφέρει ότι αναμένει φέτος 400 εκατ. ευρώ μικτά έσοδα από την Stoiximan έναντι 262 εκατ. ευρώ το 2020. Μάλιστα αναφέρθηκε ότι λόγω του Παγκόσμιου Κυπέλλου το 2022 η Stoiximan θα είναι σε θέση να επαναλάβει αυτή την επίδοση.

Με την αναβαθμισμένη οθόνη  των Live Pro της Master Bet  προσφέρεις στους παικτες του πρακτορείου σου έγκυρα ζωντανά αποτελέσματα στα ελληνικά!

Δοκίμασε τώρα Δωρεάν ΕΔΩ!

Ενδεχομένως τα μεγέθη να εξηγούν την ανθεκτικότητα της μετοχής στο ταμπλό η οποία θα διαπραγματεύεται από τις 13 Ιουλίου χωρίς το μέρισμα χρήσης των 55 λεπτών ανά μετοχή με έναρξη πληρωμής στις 3 Αυγούστου. Υπενθυμίζεται ότι ο ΟΠΑΠ έως το 2023 δίνει τη δυνατότητα στους μετόχους του να λάβουν την αξία του μερίσματος σε μετοχές οι οποίες εκδίδονται με μικρή έκπτωση έναντι της τότε τρέχουσας τιμής.

Αποποίηση Ευθύνης
Το υλικό αυτό παρέχεται για πληροφοριακούς και μόνο σκοπούς. Σε καμιά περίπτωση δεν πρέπει να εκληφθεί ως προσφορά, συμβουλή ή προτροπή για την αγορά ή πώληση των αναφερόμενων προϊόντων. Παρόλο που οι πληροφορίες που περιέχονται βασίζονται σε πηγές που θεωρούνται αξιόπιστες, ουδεμία διασφάλιση δίνεται ότι είναι πλήρεις ή ακριβείς και δεν θα πρέπει να εκλαμβάνονται ως τέτοιε

Διαβάστε όλο το άρθρο με τίτλο: “Το Euro 2020 ενισχύει τα έσοδα του ΟΠΑΠ “ : στην πηγή:https://www.liberal.gr/

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ