Αρχική ΝΕΑ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΩΝMARKETING SaS… Η επόμενη γενιά στατιστικών Master Bet στα πρακτορεία ΟΠΑΠ !!!

SaS… Η επόμενη γενιά στατιστικών Master Bet στα πρακτορεία ΟΠΑΠ !!!

από ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΝΤΟΜΑΛΗΣ
Μόνο 3 λεπτά

Το SaS έρχεται να ζωντανέψει το ενδιαφέρον των παιχτών για τα παιχνίδια ΚΙΝΟ & ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ.

Με το Smart Alert System η μετάδοση στατιστικών γίνεται ζωντανή εκπομπή.
Το KiNOPRO παράγει διαρκώς στοιχεία τόσο από τη συμπεριφορά των αριθμών και κληρώσεων όσο και από τα αποτελέσματα των κερδών.
Ένας “ψηφιακός speaker” αναλαμβάνει να προβάλει όλα αυτά τα στοιχεία που συμβουλεύουν τον παίχτη και βοηθούν τον πράκτορα να δημιουργήσει μια μοναδική εμπειρία στο πρακτορείο του.

Ειδικοί αλγόριθμοι που έχει αναπτύξει η εταιρεία μας αναλαμβάνουν ανάλογα με τη συμπεριφορά του παιχνιδιού κάθε χρονική στιγμή να αναλύουν τα δεδομένα και να επιλέγουν τα κατάλληλα μηνύματα και με αυτά να μιλούν στον παίχτη ζωντανά ώστε να δείχνουν ό,τι χρειάζεται για να συνεχίσει το παιχνίδι του ευχαριστημένος.

Στόχος του SaS είναι να τονώσει το παιχτικό ενδιαφέρον ανανεώνοντας την ελπίδα και την πίστη του παίχτη στα παιχνίδια.

Στιγμιότυπο 2018-11-09, 11.22.03 πμ.png

Στην εποχή μας η τάση είναι οι αγορές και συναλλαγές να γίνονται μέσω ίντερνετ με αποτέλεσμα τα φυσικά σημεία να υφίστανται μεγάλη πίεση από τη διαρροή πελατών.

Το πρακτορείο πρέπει να ανακόψει αυτή την τάση που φυλλοροεί τους πελάτες του. Για να το κάνει αυτό πρέπει:

  • Να χρησιμοποιήσει την τεχνολογία υπέρ του αφού εξαιτίας της χάνει πελάτες
  • Να αναδείξει τα μοναδικά δυνατά χαρακτηριστικά που έχει το φυσικό σημείο π.χ. την έμφυτη ανάγκη που έχει ο άνθρωπος για επικοινωνία και κοινωνική συναναστροφή
  • Να προσαρμόσει τα τεχνολογικά μέσα που διαθέτει στις ανάγκες του πρακτορείου του

Το κάθε πρακτορείο είναι μοναδικό όσο ομοιόμορφο και αν είναι με τα υπόλοιπα.

Έχει μοναδικό πράκτορα, μοναδικούς και ιδιαίτερους πελάτες, επηρεάζεται από την τοποθεσία που βρίσκεται, τις συνήθειες, την κουλτούρα, την κοινωνική και οικονομική κατάσταση της περιοχής.

Ποιος άλλος εκτός από τον πράκτορα γνωρίζει καλύτερα τις ανάγκες των παικτών που βρίσκονται μέσα στο πρακτορείο του?

Η σκέψη και το αυτονόητο είναι να δώσεις στον πράκτορα τη δύναμη και τα μέσα ώστε να βοηθηθεί να κάνει αυτός το παιχνίδι στο χώρο που γνωρίζει καλύτερα από τον καθένα. 
Έτσι, αφενός δε φεύγει από τη γραμμή της εμπορικής πολιτικής και αφετέρου φέρνει τα βέλτιστα αποτελέσματα στην απόδοσή και στις πωλήσεις του, εκμεταλλευόμενος στο έπακρο τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του πρακτορείου, των πελατών και της περιοχής.

Οι εφαρμογές Master Bet μπαίνοντας στην επόμενη γενιά επεξεργασίας, μετάδοσης και προβολής στατιστικών στα παιχνίδια της ΟΠΑΠ, δημιουργεί τα μοναδικά εργαλεία για τον πράκτορα ώστε αυτός να δημιουργήσει μια μοναδική εμπειρία στους πελάτες του.Στιγμιότυπο 2018-11-09, 11.22.44 πμ.png

Μία από τις διαφορές των εφαρμογών Master Bet είναι ότι εκτός από την προσαρμογή των μηνυμάτων ανάλογα με τη συμπεριφορά των παιχνιδιών, αυτές προσαρμόζονται απόλυτα στο πρακτορείο και στον πράκτορα.
Έτσι σχεδιάσαμε τις νέες λειτουργίες ώστε να δείχνουν όλα τα στοιχεία στον πράκτορα χωρίς κόπο, με ευκολία και ασφάλεια.

Ο πράκτορας προσαρμόζει τις προβολές στατιστικών και πληροφοριών στο πρακτορείο του χωρίς να διαφοροποιείται από τη γενική εμπορική πολιτική αλλά ταυτόχρονα να διαφέρει αισθητά από τα άλλα πρακτορεία και φυσικά να δημιουργεί όλους αυτούς τους λόγους που ένας παίχτης θα τον προτιμάει μόνιμα και δε θα τον αλλάζει.

Με τις εφαρμογές Master Bet και τις πιο σύγχρονες τεχνολογίες, παρέχουμε στον πράκτορα τα εργαλεία με τα οποία θα δημιουργήσει μοναδικό περιβάλλον στο κατάστημά του, θα κρατήσει τους παίχτες στο πρακτορείο του και φυσικά θα αυξήσει τις πωλήσεις και τα κέρδη του.

Με τις εφαρμογές Master Bet δίνουμε τη δυνατότητα στον πράκτορα να γίνει πρωταγωνιστής στο πρακτορεία του και να δείξει στους παίχτες πως

«Το πραγματικό παιχνίδι είναι ΜΟΝΟ σε ένα πρακτορείο ΟΠΑΠ»

www.masterbet.info

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ