Αρχική ΝΕΑ ΟΠΑΠΠΑΙΧΝΙΔΙΑ 100.000 ευρώ κέρδος σε κατάστημα ΟΠΑΠ

100.000 ευρώ κέρδος σε κατάστημα ΟΠΑΠ

από ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΝΤΟΜΑΛΗΣ
Μόνο < 1 λεπτό

Ο λαχνός κόστισε μόλις 2 ευρώ. Ο μεγάλος νικητής βρήκε τον αριθμό επτά και δίπλα το ποσό των 100.000 ευρώ

Με τον καλύτερο τρόπο μπήκε η χρονιά για έναν τυχερό κάτοικο της Καρδίτσας, καθώς πριν από λίγες ημέρες κέρδισε 100.000 ευρώ στο παιχνίδι του ΣΚΡΑΤΣ «ΧΡΥΣΑ ΕΦΤΑΡΙΑ».

Ο μεγάλος νικητής δοκίμασε την τύχη του στο κατάστημα ΟΠΑΠ της κας Ευαγγελίας Ζάρρα, που βρίσκεται στην οδό 18ης Αυγούστου 14.

«Για εμάς είναι το ιδανικό ποδαρικό για το 2024. Πρόκειται για τον πρώτο μεγάλο νικητή που προκύπτει στο κατάστημά μας για το νέος έτος. Μακάρι να ακολουθήσουν ακόμα περισσότεροι. Ευχόμαστε στον τυχερό να χαρεί το έπαθλο και να έχει την υγεία του», τονίζει ο Κωνσταντίνος Σιαφάκας, υπεύθυνος του τυχερού καταστήματος ΟΠΑΠ στην Καρδίτσα.

Όσον αφορά στον τυχερό λαχνό του ΣΚΡΑΤΣ «ΧΡΥΣΑ ΕΦΤΑΡΙΑ», ο κ. Σιαφάκας αναφέρει: «Ο λαχνός κόστισε μόλις 2 ευρώ. Ο μεγάλος νικητής βρήκε τον αριθμό επτά και δίπλα το ποσό των 100.000 ευρώ».

Οι παίκτες του ΣΚΡΑΤΣ μπορούν να σκανάρουν τους λαχνούς τους μέσα από την εφαρμογή OPAP Store App για να τσεκάρουν αν έχουν κερδίσει. Παράλληλα, συμμετέχουν και στο πρόγραμμα πιστότητας «ΟΠΑΠ Επιβραβεύσεις», μέσω του οποίου διεκδικούν προνόμια και δώρα.

Διαβάστε όλο το άρθρο με τίτλο: “Μεγάλος νικητής του ΣΚΡΑΤΣ σε κατάστημα ΟΠΑΠ της Καρδίτσας – Κέρδισε 100.000 ευρώ στο παιχνίδι «ΧΡΥΣΑ ΕΦΤΑΡΙΑ»” στην πηγή:https://www.voria.gr/

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ