Αρχική ΤΥΧΕΡΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑVLTS Tα PLAY του ΟΠΑΠ γιορτάζουν 5 χρόνια ανάπτυξης και επιτυχίας

Tα PLAY του ΟΠΑΠ γιορτάζουν 5 χρόνια ανάπτυξης και επιτυχίας

από ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΝΤΟΜΑΛΗΣ
Μόνο 3 λεπτά

Πέντε χρόνιας λειτουργίας συμπληρώνει το δίκτυο καταστημάτων PLAY του ΟΠΑΠ, το οποίο έχει αναδειχθεί ως το απόλυτο success story της ελληνικής λιανικής αγοράς.

Τον Ιανουάριο του 2017, o ΟΠΑΠ ξεκίνησε τη λειτουργία των πρώτων καταστημάτων PLAY, τα οποία αποτέλεσαν έναν πρωτοποριακό για τα ελληνικά δεδομένα προορισμό διασκέδασης, προσφέροντας μία νέα ολοκληρωμένη παικτική εμπειρία.

ΘΕΛΕΙΣ Marketing  μόνο για το ΔΙΚΟ σου ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ?

Σήμερα, λειτουργούν συνολικά 360 καταστήματα PLAY σε όλη τη χώρα, ενώ ειδικοί χώροι με παιγνιομηχανήματα (VLTs) λειτουργούν, επίσης, σε περισσότερα από 2.200 καταστήματα ΟΠΑΠ ανά την Ελλάδα.

Όλα αυτά τα χρόνια, τα καταστήματα PLAY αποτελούν μια σταθερά αναπτυσσόμενη επιχειρηματική πρόταση, καθώς και μία σημαντική πηγή εσόδων για το Ελληνικό Δημόσιο. Θα πρέπει να σημειωθεί ότι στα καταστήματα PLAY απασχολούνται περισσότεροι από 1.600 εργαζόμενοι.

Σύγχρονος προορισμός

Τα καταστήματα του δικτύου PLAY αποτελούν έναν σύγχρονο προορισμό διασκέδασης για το κοινό, προσφέροντας συναρπαστικά παιχνίδια και υψηλού επιπέδου υπηρεσίες σε ένα ασφαλές, ελκυστικό και μοντέρνο περιβάλλον.

Θέλεις να το ανεβάσεις το πρακτορείο σου στην περιοχή σου?

Μάλιστα, σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Κέρκυρα λειτουργούν 5 MEGA PLAY καταστήματα, τα οποία διαθέτουν χώρους μεγαλύτερους των 200 τ.μ., ξεχωρίζουν για το σχεδιασμό τους, ενώ προσφέρουν αναβαθμισμένη εμπειρία στους πελάτες (π.χ. bar για την καλύτερη διασκέδαση τους).

Πλήθος παικτικών επιλογών

Από το 2017 μέχρι σήμερα, τα κέρδη που έχουν μοιράσει τα παιχνίδια PLAY στους παίκτες αγγίζουν τα 2,4 δισ. ευρώ, ενώ ο αριθμός των εγγεγραμμένων πελατών ανέρχεται στους 621.000.

Θέλεις να γίνεις ανταγωνιστικότερος και να αυξήσεις τον τζίρο σου

Οι παίκτες δοκιμάζουν καθημερινά την τύχη τους σε περισσότερα από 150 παιχνίδια, ενώ το προϊοντικό χαρτοφυλάκιο PLAY ανανεώνεται και εμπλουτίζεται διαρκώς, με νέα HD παιχνίδια, που κάνουν την εμπειρία διασκέδασης των παικτών ακόμα πιο ζωντανή. Επιπλέον, οι πελάτες του δικτύου PLAY έχουν στη διάθεση τους μια ιδιαίτερα μεγάλη ποικιλία ως προς την θεματολογία των παιχνιδιών (κλασσικά-με φρούτα, μυθολογία,  φύσης, φαντασίας, περιπέτειας, παιχνίδια τραπεζιού κ.ά.).

Στους παρόχους παιχνιδιών PLAY συγκαταλέγονται οι κορυφαίες εταιρείες στο είδος τους παγκοσμίως, όπως INSPIRED, IGT και SYNOT. Μάλιστα, τους προσεχείς μήνες, αναμένεται να ξεκινήσει μια νέα σημαντική συνεργασία με την εταιρεία EGT, η οποία αποτελεί μια από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες εταιρείες του κλάδου των τυχερών παιχνιδιών διεθνώς.

Χρειάζεσαι  Marketing  μόνο για το ΔΙΚΟ σου ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ?

Ζήτησε μας να σε βοηθίσουμε ΕΔΩ

To 2019, διατέθηκε στα παιγνιομηχανήματα PLAY και η λειτουργία jackpot. Το «Mystery Jackpot», το οποίο είναι ενεργό σε όλα τα παιγνιομηχανήματα πανελλαδικά και σε όλα τα παιχνίδια (ανεξαρτήτως προμηθευτή), έχει μοιράσει σχεδόν 51 εκατ. ευρώ, μέχρι σήμερα. Παράλληλα, ο ΟΠΑΠ ενισχύει τη διασκέδαση των πελατών PLAY ακόμη περισσότερο, προσφέροντας τους το πρόγραμμα πιστότητας «PLAY Επιβραβεύσεις».

Σε τροχιά ανανέωσης

Το δίκτυο PLAY αναβαθμίζεται συνεχώς με στόχο να προσφέρει μια ακόμα πιο συναρπαστική εμπειρία. Από τις αρχές του 2022, έχει ξεκινήσει η σταδιακή ανανέωση των παιγνιομηχανημάτων με νέες, μοντέρνες καμπίνες.

Έχεις πρακτορείο?
Ακόμα να δοκιμάσεις την εφαρμογή του πράκτορα στο κινητό σου? 

Μπες με το κινητό σου στο app.masterbet.gr  και θα δεις!

Οι νέες καμπίνες διαθέτουν HD οθόνες έως 32 ιντσών, με εντυπωσιακά γραφικά που ζωντανεύουν το παιχνίδι, ελκυστικό LED φωτισμό, ήχο υψηλής ποιότητας, καθώς και μοντέρνο και εργονομικό σχεδιασμό.

Διαβάστε όλο το άρθρο με τίτλο: “Tα PLAY του ΟΠΑΠ γιορτάζουν 5 χρόνια ανάπτυξης και επιτυχίας” στην πηγή:https://www.mononews.gr/

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ