Αρχική ΝΕΑ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΩΝΠΡΑΚΤΟΡΕΙΑ Τυχερά παιχνίδια: Ένοπλη ληστεία σε πρακτορείο με «λεία» 8.000€

Τυχερά παιχνίδια: Ένοπλη ληστεία σε πρακτορείο με «λεία» 8.000€

από ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΝΤΟΜΑΛΗΣ
Μόνο < 1 λεπτό

Πριν από λίγες μόλις ώρες έλαβε χώρα μία ένοπλη ληστεία σε πρακτορείο στοιχημάτων στην επαρχία της Λεμεσού.

Λίγο πριν τα μεσάνυχτα της Κυριακής, 18 Φεβρουαρίου, οι Αρχές πληροφορήθηκαν πως δύο άντρες μπήκαν σε πρακτορείο στοιχημάτων στην περιοχή της Λινόπετρας, κρατώντας όπλα. Συγκεκριμένα, ο ένας κρατούσε πιστόλι και ο άλλος ρόπαλο. Υπό την απειλή όπλου, ο 28χρονος εργαζόμενος παρέδωσε στους ληστές τα 900€ που βρίσκονταν στο ταμείο καθώς και 7.000€ από το χρηματοκιβώτιο όπου συγκεντρώνονταν οι εισπράξεις του πρακτορείου.

Οι δράστες διέφυγαν με όχημα και οι αρχές κινητοποιήθηκαν άμεσα. Η αναζήτηση συνεχίζεται έως και αυτή την ώρα ενώ όπως αποκάλυψαν τα media, δεν είναι η πρώτη φορά που το συγκεκριμένο κατάστημα τυχερών παιχνιδιών γίνεται στόχος ληστείας. 

Το όλο συμβάν πρόκειται πιθανότατα για μελετημένο σχέδιο, αφού οι δράστες γνώριζαν πως η ελεγχόμενη, συνήθως, πόρτα ήταν ανοιχτή καθώς ο υπάλληλος καθάριζε λίγο πριν κλείσει το πρακτορείο. Η αστυνομία κατέφτασε γρήγορα στο κατάστημα ώστε να συγκεντρώσει αποτυπώματα και τεκμήρια, ένα εκ των οποίων είναι και το υλικό που κατέγραψε το κλειστό κύκλωμα. Δυστυχώς, οι δράστες φορούσαν κουκούλες οπότε τα πρόσωπα τους δεν είναι δυνατόν να αναγνωριστούν στο βίντεο.

Διαβάστε όλο το άρθρο με τίτλο: “Τυχερά παιχνίδια: Ένοπλη ληστεία σε πρακτορείο με «λεία» 8.000€” στην πηγή:https://www.foxbet.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ