Αρχική ΝΕΑ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΩΝΠΑΙΧΝΙΔΙΑ «Παίζουν λαχεία οι Λαρισαίοι»

«Παίζουν λαχεία οι Λαρισαίοι»

από ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΝΤΟΜΑΛΗΣ
Μόνο 3 λεπτά
«Παίζουν λαχεία οι Λαρισαίοι»

«Δεν νοιώθω πως υπάρχει κρίση στο λαχείο. Ο κόσμος δεν έχει σταματήσει να αγοράζει λαχεία. Εδώ και χρόνια έχουμε σταθερή πελατεία η οποία μάλιστα αυξάνεται με τον καιρό. Ειδικά τώρα που δώσαμε και τον τυχερό λαχνό του χριστουγεννιάτικου λαϊκού, πολλοί έρχονται και δοκιμάζουν την τύχη τους»

 Η τύχη έκλεισε το μάτι στη Λάρισα στις γιορτές μοιράζοντας 2 εκατ. ευρώ στην κλήρωση του χριστουγεννιάτικου λαϊκού λαχείου. Ο τυχερός λαχνός, η «χρυσή» πεντάδα πωλήθηκε από το πρακτορείο του κ. Απόστολου Θεοδωρόπουλου, που βρίσκεται στη συμβολή των οδών Σολωμού 7 και 31ης Αυγούστου και, από την στιγμή που έγινε γνωστή η επιτυχία μέσω του larissanet.gr, πολλοί συρρέουν στο πρακτορείο του ελπίζοντας να σταθούν το ίδιο τυχεροί.

Ο κ. Θεοδωρόπουλος, που επί τρεις και πλέον δεκαετίες διατηρεί πρακτορείο λαχείων, είναι ο μοναδικός προμηθευτής χονδρικής πώλησης λαχείων στη Λάρισα, ενώ προμηθεύει λαχεία  σε ολόκληρη την Θεσσαλία, αλλά και την Πιερία. Μιλώντας στη larissanet, έδωσε μία εικόνα για το πως και πόσο κινείται το λαχείο σήμερα.

H κρίση δεν επηρέασε την πώληση των λαχείων επεσήμανε, ενώ το 2018 ήταν μία πολύ καλή χρονιά. «Δεν νοιώθω πως υπάρχει κρίση στο λαχείο. Ο κόσμος δεν έχει σταματήσει να αγοράζει λαχεία. Εδώ και χρόνια έχουμε σταθερή πελατεία η οποία μάλιστα αυξάνεται με τον καιρό. Ειδικά τώρα που δώσαμε και τον τυχερό λαχνό του χριστουγεννιάτικου λαϊκού, πολλοί έρχονται και δοκιμάζουν την τύχη τους»υπογραμμίζει ο κ. Θεοδωρόπουλος.

Ο κ. Θεοδωρόπουλος αναφέρει πως ο κόσμος δείχνει μία προτίμηση στο Λαϊκό Λαχείο σε σύγκριση με το Εθνικό, ενώ αυτοί που αγοράζουν πιο συχνά, είναι μεταξύ 30 και 55 χρονών, με τους νεαρότερους σε ηλικία να δείχνουν μία προτίμηση σε άλλα παιχνίδια.

Συγκρίνοντας την αγορά λαχείων στη Λάρισα και στις άλλες πόλεις της Θεσσαλίας, ο κ. Θεοδωρόπουλος είναι σαφής: «Προμηθεύω με λαχεία όλη την Θεσσαλία και όχι μόνο. Λάρισα, Βόλο, Τρίκαλα, Καρδίτσα, Κατερίνη. Μπορώ να πω πως η Λάρισα παίζει με διαφορά περισσότερο λαχείο από τις άλλες πόλεις».

Όσον αφορά τον τυχερό λαχνό των 2 εκ. ευρώ, ο κ. Θεοδωρόπουλος δηλώνει πως ήταν μία ανέλπιστη επιτυχία, τονίζοντας ωστόσο πως και στο παρελθόν έχει πουλήσει λαχνούς που κέρδισαν μεγάλα ποσά δεκάδων ή και εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ ενώ, αρκετά χρόνια πριν, είχε δώσει λαχνό που κέρδισε 450 εκ. δραχμές.

«Περιμένω τον υπερτυχερό των 2 εκατ. να ρθει από το πρακτορείο» τονίζει στη larissanet o κ. Απόστολος Θεοδωρόπουλος

To τηλεφώνημα του υπερτυχερού

Τέλος, για τον υπερτυχερό Λαρισαίο που κέρδισε τα 2 εκ ευρώ, λέει αστειευόμενος: «τον περιμένω».

«Δέχτηκα ένα ευχαριστήριο τηλεφώνημα από τον κύριο που κέρδισε τα χρήματα. Του είπα πως οποιαδήποτε στιγμή μπορεί να περάσει από εδώ ώστε να τον βοηθήσω με την διαδικασία για να παραλάβει τα χρήματά του, αλλά πιστεύω πως δεν θα έρθει. Συνήθως αυτοί που κερδίζουν τόσο μεγάλα ποσά δεν εμφανίζονται. Άλλοι φοβούνται, άλλοι απλά περιμένουν. Έτσι κι αλλιώς τα χρήματα δεν μπορεί να τα παραλάβει από μένα. Θα πρέπει να απευθυνθεί στα Ελληνικά Λαχεία στην Αθήνα. Από εκεί, αφού ελεγχθεί η εγκυρότητα του λαχνού, θα γίνει η κατάθεση των χρημάτων στον τραπεζικό του λογαριασμό. Για τόσο μεγάλα ποσά η διαδικασία είναι αυτή» καταλήγει ο κ. Θεοδωρόπουλος.

Διαβάστε όλο το άρθρο με τίτλο: ” «Παίζουν λαχεία οι Λαρισαίοι»” : στην πηγή:   Του Αστέριου Νυχτερίδα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ