Αρχική ΝΕΑ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΩΝ Τα πρακτορεία μπορούν ακόμα να αντισταθούν στον ανταγωνισμό του ίντερνετ

Τα πρακτορεία μπορούν ακόμα να αντισταθούν στον ανταγωνισμό του ίντερνετ

από ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΝΤΟΜΑΛΗΣ
Μόνο 2 λεπτά
Η τάση της αγορά τυχερών παιχνιδιών είναι ξεκάθαρη και έχει κατεύθυνση την στροφή των παικτών προς το παιχνίδι στο ίντερνετ.
 Ωστόσο τα επιχειρήματα που έχει το παιχνίδι μέσα στο πρακτορείο είναι περισσότερα και σίγουρα  το παιχνίδι στο πρακτορείο γίνεται πιο ζωντανό, με μεγαλύτερες συγκινήσεις  και πιο διασκεδαστικό.
Οι εταιρίες στοιχηματισμού έχουν σοβαρούς λόγους να οδηγούν τους παίκτες στα site τους ώστε αυτοί να παίζουν εκεί τα χρήματα τους και όχι στο πρακτορείο.
 Δυο από τους σημαντικότερους λόγους είναι αφενός το καθαρό επιπλέον κέρδος που έχουν και αφετέρου διότι στο ιντερνετικό παιχνίδι ο πάροχος μπορεί να παρακολουθεί καλύτερα τις συμπεριφορές των παικτών, αφού έχει το προφίλ του κάθε παίκτη με αποτέλεσμα να προσαρμόζει καλύτερα το παιχνίδι του και να σημειώνει περισσότερα κέρδη.
  Οι πράκτορες  σήμερα, που λειτουργούν σαν μονάδες ανεξάρτητες και ανταγωνιστικές μεταξύ τους, έχουν να αντιμετωπίσουν τις πολύ ισχυρές και ακριβοπληρωμένες καμπάνιες marketing που προβάλουν τον online παιχνίδι.
  Για να καταφέρουν οι πράκτορες να δημιουργήσουν αντιστάσεις στην έντονη φυγή πελατών τους προς το ιντερνετικό παιχνίδι πρέπει να εκμεταλλευτούν άμεσα τις δυνάμεις τους και να τις προσαρμόσουν στις νέες τεχνολογίες ώστε μιλώντας στους πελάτες τους να τους κρατήσουν μέσα στα πρακτορεία.
 Τα μέσα όμως που έχουν στην διάθεση τους και οι πιθανότητες να τους αποφέρουν όφελος από αυτά είναι λίγα και ακριβά.
  Στο web οι πράκτορες δεν έχουν τύχη αφού είναι δύσκολο και ακριβό να χτίσουν web site  αλλά και αν ακόμα το κατάφερναν δεν θα είχαν πολλές ελπίδες να ανταγωνιστούν τα μεγάλα site των εταιριών που έχουν πολύ μεγαλύτερη δύναμη
   Στα social παρότι είναι δωρεάν, για να αποδώσουν θέλει πολύ χρόνο ενασχόλησης , ειδικές γνώσεις, στρατηγική, μεγάλη συνέπεια και οργάνωση . Τίποτε από τα παραπάνω ένας μέσος πράκτορας δεν μπορεί να διαθέσει, δεδομένου του εξαιρετικά απαιτητικοί  προγράμματος που έχει στην διαχείριση του πρακτορείου του . Φυσικά δεν πρέπει να ξεχνά κανείς τους σκληρότατους περιορισμούς που έχει πχ το facebook στην προώθηση των τυχερών παιχνιδιών!
   Στο κινητό τηλέφωνο όμως ο πράκτορας μπορεί να αναπτύξει μια επικοινωνία με τους παίκτες- πελάτες του, ώστε αφενός να ενισχύσει την πολύτιμη και μοναδική προσωπική σχέση που έχει χτίσει με τον κάθε ένα τους και αφετέρου μπορεί να μιλάει σε κάθε έναν εντός  και εκτός πρακτορείου χωρίς παρεμβάσεις του παρόχου ή του facebook πχ .
   Αυτό το μοναδικό όπλο αναπτύχθηκε και μάλιστα σαν ΔΩΡΕΑΝ λειτουργία(Master Bet Pro) στις εφαρμογές Master Bet !
  Με την νέα και πρωτοποριακή λειτουργία στις εφαρμογές  Master Bet που εκτός των άλλων μοναδικών δυνατοτήτων που παρέχει στον πράκτορα, του ανοίγει μια μόνιμη και online γραμμή επικοινωνίας με τους πελάτες του εντός αλλά και εκτός πρακτορείου και ο πιο μικρός πράκτορας θα μπορέσει να “παίξει μπάλα στο γήπεδο” του ανταγωνισμού με το ίντερνετ.
    Περισσότερες πληροφορίες και ΔΩΡΕΑΝ δοκιμή θα βρείτε στο  http://masterbet.info/masterbet-pro/

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ