Αρχική Uncategorized Έρχεται το νέο ΤΖΟΚΕΡ από την 1η Δεκεμβρίου

Έρχεται το νέο ΤΖΟΚΕΡ από την 1η Δεκεμβρίου

από ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΝΤΟΜΑΛΗΣ
Μόνο < 1 λεπτό

Μετά το ΛΟΤΤΟ, τη σκυτάλη στην ανανέωση των παιχνιδιών του ΟΠΑΠ παίρνει το ΤΖΟΚΕΡ

Το δημοφιλές παιχνίδι αλλάζει μορφή και, από την 1η Δεκεμβρίου, μοιράζει πιο πολλά σε πιο πολλούς, με τους παίκτες να διεκδικούν μεγαλύτερα έπαθλα.

Συγκεκριμένα, οι νικητές της δεύτερης κατηγορίας θα κερδίζουν από 100.000 ευρώ* ο καθένας, ενώ το μεγάλο έπαθλο που θα διεκδικούν οι παίκτες θα ξεκινά πλέον από το 1.000.000 ευρώ, αντί για τις 600.000 ευρώ.

Η πρώτη κλήρωση του νέου ΤΖΟΚΕΡ θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 3 Δεκεμβρίου.

Κατάθεση δελτίων στα καταστήματα ΟΠΑΠ και στο opaponline.gr

Οι κληρώσεις του νέου ΤΖΟΚΕΡ θα συνεχίσουν να πραγματοποιούνται κάθε Τρίτη, Πέμπτη και Κυριακή στις 22:00 και θα μεταδίδονται ζωντανά από το κανάλι του ΟΠΑΠ στο Youtube.

Οι παίκτες μπορούν να καταθέτουν τα δελτία τους στα καταστήματα ΟΠΑΠ όλης της χώρας, καθώς και διαδικτυακά μέσω του opaponline.gr έως και μισή ώρα πριν από κάθε κλήρωση.

Στο ανανεωμένο ΤΖΟΚΕΡ θα συμμετέχουν όσα δελτία κατατεθούν από τη 1 Δεκεμβρίου και έπειτα.

Νέο δελτίο ΤΖΟΚΕΡ

Νέα μορφή αποκτά και το δελτίο ΤΖΟΚΕΡ στα καταστήματα ΟΠΑΠ, χωρίς να αλλάζει ο τρόπος συμπλήρωσης του. Οι παίκτες θα μπορούν να επιλέξουν πλήρες ή τυποποιημένο σύστημα, έχοντας στη διάθεσή τους και τη δυνατότητα τυχαίας επιλογής αριθμών.

Επιπλέον, θα μπορούν να πάρουν μέρος σε ομαδικό δελτίο, να συμμετέχουν σε συνεχόμενες ή μελλοντικές κληρώσεις, καθώς και στην κλήρωση του ΠΡΟΤΟ.

Διαβάστε όλο το άρθρο με τίτλο: “Έρχεται το νέο ΤΖΟΚΕΡ από την 1η Δεκεμβρίου: Με 100.000 ευρώ σε κάθε 5αρι και τουλάχιστον 1 εκατ. ευρώ στους νικητές της πρώτης κατηγορίας” στην πηγή: https://www.protothema.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ