Για έναν αριθμό, ο τυχερός παίκτης θα γινόταν πολυεκατομμυριούχος και θα κέρδιζε 29 εκατ. ευρώ,  έπαθλο το οποίο θα αποτελούσε ρεκόρ για τα ελληνικά δεδομένα»
Αρχική ΝΕΑ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΩΝΠΡΑΚΤΟΡΕΙΑ Talk of the town στη Λαμία ο εκατομμυριούχος του Eurojackpot

Talk of the town στη Λαμία ο εκατομμυριούχος του Eurojackpot

από ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΝΤΟΜΑΛΗΣ
Μόνο 2 λεπτά

Μια μεγάλη επιτυχία, και μάλιστα ευρωπαϊκού βεληνεκούς, πανηγυρίζει το κατάστημα ΟΠΑΠ στη Λαμία, όπου έπαιξε Eurojackpot ο πρώτος εκατομμυριούχος του παιχνιδιού στη χώρα μας. Ο μεγάλος τυχερός ήταν ένας από τους συνολικά τρεις νικητές της δεύτερης κατηγορίας του Eurojackpot, που κέρδισαν από 986.995,20 ευρώ ο καθένας. Οι άλλοι δύο βρέθηκαν στη Γερμανία και στη Φιλανδία.

Ο νικητής από τη Λαμία κατέθεσε το δελτίο του στο κατάστημα ΟΠΑΠ του Γιώργου Κούτρα, το οποίο βρίσκεται στην οδό Καποδιστρίου 23.

«Ο νικητής του Eurojackpot, εκτός από τύχη είχε και έμπνευση, καθώς συμπλήρωσε δύο στήλες με προσωπικές επιλογές αριθμών και κέρδισε 986.995,20, με μόλις 5 ευρώ», τονίζει ο Γιώργος Κούτρας.

«Για έναν αριθμό, ο τυχερός παίκτης θα γινόταν πολυεκατομμυριούχος και θα κέρδιζε 29 εκατ. ευρώ,  έπαθλο το οποίο θα αποτελούσε ρεκόρ για τα ελληνικά δεδομένα», προσθέτει ο κ. Κούτρας, σημειώνοντας ότι αυτή είναι η πρώτη μεγάλη επιτυχία που καταγράφεται στο κατάστημα του, στα 10 χρόνια της λειτουργίας του.

Μεγάλο ενδιαφέρον για το παιχνίδι από την πρώτη στιγμή

Οι κληρώσεις του Eurojackpot, στο οποίο συμμετέχουν συνολικά 19 ευρωπαϊκές χώρες, πραγματοποιούνται κάθε Τρίτη, στις 21:15, και κάθε Παρασκευή, στις 21:00, στο Ελσίνκι της Φιλανδίας. Η κλήρωση της περασμένης Παρασκευής ήταν η πέμπτη, στην οποία έπαιρναν μέρος και οι παίκτες από Ελλάδα.

«Ήταν ανέλπιστη αυτή η επιτυχία. Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι για το γεγονός ότι ένας συμπολίτης μας –  και πελάτης του καταστήματός μας – κέρδισε αυτό το μεγάλο έπαθλο. Από την πρώτη στιγμή που ήρθε το Eurojackpot στην Ελλάδα, όλοι ρωτούσαν για το παιχνίδι. Μετά από αυτή τη μεγάλη επιτυχία στο κατάστημά μας, είμαι σίγουρος ότι θα μονοπωλήσει το ενδιαφέρον του κόσμου», τονίζει ο Γιώργος Κούτρας.

Το παιχνίδι με τα απίθανα κέρδη έως και 120 εκατ. ευρώ

Το Eurojackpot μοιράζει κέρδη που ξεκινούν από τα 10 εκατ. ευρώ και μπορούν να φτάσουν έως και τα 120 εκατ. ευρώ, μέσα από συνεχόμενα τζακ ποτ.

Στη χώρα μας οι κατηγορίες κερδών ανέρχονται σε 13, ενώ στις υπόλοιπες συμμετέχουσες χώρες υπάρχουν 12. Η επιπλέον κατηγορία κερδών στην Ελλάδα αφορά όσους προβλέπουν σωστά δύο αριθμούς, έναν σε κάθε πεδίο.

37 εκατ. ευρώ στην κλήρωση της Τρίτης

Την ερχόμενη Τρίτη το Eurojackpot κληρώνει 37 εκατομμύρια ευρώ μετά και το νέο τζακ ποτ που σημειώθηκε, την Παρασκευή, στην πρώτη κατηγορία.

Όσοι επιθυμούν να διεκδικήσουν το μεγάλο έπαθλο του παιχνιδιού μπορούν να καταθέτουν τα δελτία τους έως την Τρίτη, στις 19:00, στα καταστήματα ΟΠΑΠ σε όλη την Ελλάδα. Η κατάθεση δελτίων γίνεται τόσο στους πάγκους εξυπηρέτησ

Διαβάστε όλο το άρθρο με τίτλο: “Talk of the town στη Λαμία ο εκατομμυριούχος του Eurojackpot” στην πηγή: Reporter.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ