Αρχική ΝΕΑ ΟΠΑΠΠΑΙΧΝΙΔΙΑ OpenBet- ΟΠΑΠ: Διεύρυνση της συνεργασίας για την παροχή βελτιωμένης εμπειρίας επίγειου στοιχήματος

OpenBet- ΟΠΑΠ: Διεύρυνση της συνεργασίας για την παροχή βελτιωμένης εμπειρίας επίγειου στοιχήματος

από ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΝΤΟΜΑΛΗΣ
Μόνο 2 λεπτά

Η τεχνολογική πλατφόρμα και τα προϊόντα της OpenBet αξιοποιούνται πλέον σε όλα τα καταστήματα του ΟΠΑΠ

Στη διεύρυνση της μακροχρόνιας συνεργασίας της με τον ΟΠΑΠ προχώρησε η OpenBet, πάροχος περιεχομένου, πλατφόρμας και υπηρεσιών στον κλάδο του αθλητικού στοιχήματος, για την παροχή βελτιωμένης εμπειρίας επίγειου στοιχήματος.

Ειδικότερα, ο ΟΠΑΠ αξιοποιεί ένα ευρύ φάσμα στοιχημάτων και αποδόσεων, καθώς και νέα χαρακτηριστικά και λειτουργίες, στο δίκτυο καταστημάτων του.

Στόχος είναι να αναπτύξει μια ελκυστική πρόταση επίγειου στοιχήματος και να παρέχει περισσότερες επιλογές και βελτιωμένη ψυχαγωγική εμπειρία στους πελάτες της.

Σε αυτό το νέο πλαίσιο, η τεχνολογική πλατφόρμα και τα προϊόντα της OpenBet αξιοποιούνται πλέον σε όλα τα καταστήματα του ΟΠΑΠ.

Η μετάβαση αφορά σε περισσότερα από 3.000 καταστήματα του ΟΠΑΠ σε όλη την Ελλάδα και περίπου 20.000 τερματικά, τα οποία τροφοδοτούνται από την ολοκληρωμένη γκάμα της OpenBet με παγκόσμιας κλάσης τεχνολογία στοιχήματος και περιεχομένου.

Αναφορικά στο back-end, ο ΟΠΑΠ επωφελείται από πολλές δυνατότητες της πλατφόρμας, συμπεριλαμβανομένης του «multipricing» που επιτρέπει στην εταιρεία να προσφέρει ποικιλία αποδόσεων και αγορών στοιχήματος σε επίγειο και σε διαδικτυακό επίπεδο.

Το λανσάρισμα της νέας πλατφόρμας επίγειων στοιχημάτων ακολουθεί την επιτυχημένη κυκλοφορία του νέου διαδικτυακού στοιχήματος του ΟΠΑΠ, το οποίο τροφοδοτείται επίσης από την OpenBet.

Σύμφωνα με τον Jan Karas, Διευθύνοντα Σύμβουλο του ΟΠΑΠ «το λανσάρισμα μιας νέας στοιχηματικής πλατφόρμας σε ένα δίκτυο λιανικής πώλησης που αριθμεί περισσότερα από 3.000 καταστήματα ήταν ένα σημαντικό εγχείρημα, το οποίο ολοκληρώθηκε με επιτυχία χάρη στη στενή συνεργασία μεταξύ των ομάδων του ΟΠΑΠ και της OpenBet.

Πιστεύουμε ακράδαντα ότι η νέα πλατφόρμα επίγειου στοιχήματος θα μας επιτρέψει να βελτιώσουμε περαιτέρω την εμπειρία ψυχαγωγίας των πελατών μας στα καταστήματα του ΟΠΑΠ».

Από την πλευρά του ο Jordan Levin, Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου OpenBet, πρόσθεσε πως «είμαστε υπερήφανοι να παρέχουμε την επόμενη γενιά επίγειου στοιχήματος του ΟΠΑΠ, ιδιαίτερα τόσο σύντομα μετά την επιτυχία του κοινού μας λανσαρίσματος για το διαδικτυακό στοίχημα.

Πρόκειται για ένα σημαντικό ορόσημο και για τις δύο εταιρείες και ενισχύει τη θέση μας ως αξιόπιστου παρόχου για τα lotteries σε όλο τον κόσμο».

Διαβάστε όλο το άρθρο με τίτλο: “OpenBet- ΟΠΑΠ: Διεύρυνση της συνεργασίας για την παροχή βελτιωμένης εμπειρίας επίγειου στοιχήματος” στην πηγή:https://www.naftemporiki.gr/

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ