Αρχική ΝΕΑ ΟΠΑΠ Το μεγάλο deal της μητρικής του ΟΠΑΠ στη Βρετανία

Το μεγάλο deal της μητρικής του ΟΠΑΠ στη Βρετανία

από ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΝΤΟΜΑΛΗΣ
Μόνο < 1 λεπτό

Ένα βήμα πιο κοντά στη Βρετανική Λοταρία η Allwyn

-«Καλά νέα για την Εθνική Λοταρία», είναι ο τίτλος της ανακοίνωσης της μητρικής του ΟΠΑΠ, για τη Βρετανική Λοταρία

Η δικαστής που είχε αναλάβει να αποφασίσει σχετικά με την αλλαγή διαχείρισης  της  Βρετανικής  Λοταρίας, απέρριψε την προσφυγή της ανταγωνίστριας Camelot, ανοίγοντας έτσι το δρόμο για την ανάληψη της διαχείρισης από την Allwyn, μητρική εταιρεία του ΟΠΑΠ.

Η Camelot διαχειρίζονταν επί 28 χρόνια την εθνική λοταρία της Βρετανίας, αλλά από το 2024 και για δέκα έτη, διαχειριστής θα είναι η Allwyn.

Έχεις πρακτορείο και θέλεις να αυξησεις τους πελάτες του

 Κάνε κλικ εδώ

Έχουμε τον τρόπο για να σε βοηθίσουμε ?

Πρόκειται για ένα ιδιαίτερα μεγάλο συμβόλαιο, που θα καταστήσει την Allwyn (πρώην Sazka), μακράν τον μεγαλύτερο πάροχο τυχερών παιγνίων στην Ευρώπη.

Σημειώνεται ότι στην 10ετή λειτουργία της Βρετανικής Λοταρίας, τα έσοδα αναμένονται σε 93 έως 115 δισ. ευρώ.

Δοκίμασε τώρα Δωρεάν να κάνεις και εσύ το πρακτορείο σου Ψηφιακό και να πάρεις πελάτες από το ίντερνετ

Η Allwyn, που έχει δραστηριότητες σε Τσεχία, Ελλάδα, Ιταλία και Αυστρία, κέρδισε το συμβόλαιο από την Camelot, καθώς, σύμφωνα με τους FT, μείωσε στο μισό την τιμή κάθε δελτίου, διπλασίασε τα χρήματα που θα διατεθούν σε κοινωνικούς σκοπούς  και υποσχέθηκε επενδύσεις σε ψηφιακά προϊόντα.

Διαβάστε όλο το άρθρο με τίτλο: “Η Energean και τα drones της Χεζμπολάχ, το μεγάλο deal της μητρικής του ΟΠΑΠ στη Βρετανία και το σενάριο επιθετικής εξαγοράς της Byte” στην πηγή:https://www.powergame.gr/

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ