Αρχική ΝΕΑ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΩΝΠΡΑΚΤΟΡΕΙΑ ΤΖΟΚΕΡ: Τι δηλώνει ο ιδιοκτήτης του πρακτορείου ΟΠΑΠ για το «χρυσό» δελτίο

ΤΖΟΚΕΡ: Τι δηλώνει ο ιδιοκτήτης του πρακτορείου ΟΠΑΠ για το «χρυσό» δελτίο

από ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΝΤΟΜΑΛΗΣ
Μόνο < 1 λεπτό

Ο μεγάλος νικητής της χθεσινής κλήρωσης Τζόκερ που κέρδισε 5.109.564,79 ευρώ είναι από τον Πειραιά καθώς έπαιξε σε τοπικό πρακτορείο ΟΠΑΠ ένα δελτίο που κόστισε μόλις 3 ευρώ.

 Ήταν ένα απλό δελτίο, με 6 μόνο στήλες, τις οποίες είχε συμπληρώσει ο τυχερός μόνος του, χωρίς τυχαία επιλογή. Μία από αυτές τις στήλες είχε τα 5+1 νούμερα και του χάρισε το μεγάλο έπαθλο», ανέφερε ο Φίλιππος Δάγλας, ιδιοκτήτης του «χρυσού» πρακτορείου στη Μαρίνα Ζέας του Πειραιά.

Κάνε το πρακτορείο σου να ξεχωρίζει. 

Δοκίμασε ΔΩΡΕΑΝ  εδώ!

Όπως ανέφερε, ενημέρωθηκε για τη μεγάλη επιτυχία μέσω ενός εξαδέλφου του. «Με κάλεσε χθες το βράδυ αργά ενθουσιασμένος για να μου πει τα νέα. Το είχε διαβάσει στο internet, σε ένα ρεπορτάζ που είχε βγει για την κλήρωση. Η χαρά μου ήταν πολύ μεγάλη. Είναι η πρώτη φορά που πελάτης μας κερδίζει ένα τόσο μεγάλο ποσό».

«Από το πρωί έρχεται κόσμος για να μας συγχαρεί. Κάναμε την αρχή με τον τυχερό του ΤΖΟΚΕΡ και ελπίζω ότι η νέα εποχή του καταστήματος θα φέρει κι άλλες πολλές επιτυχίες!», ανέφερε ο κ. Δάγλας.

Διαβάστε όλο το άρθρο με τίτλο: “ΤΖΟΚΕΡ: Τι δηλώνει ο ιδιοκτήτης του πρακτορείου ΟΠΑΠ για το «χρυσό» δελτίο”  στην πηγή:https://thecaller.gr/

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ