Αρχική ΝΕΑ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΩΝ Ο… φόβος των πρακτόρων του ΟΠΑΠ! Αυτός το βιολί του !

Ο… φόβος των πρακτόρων του ΟΠΑΠ! Αυτός το βιολί του !

από ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΝΤΟΜΑΛΗΣ
Μόνο < 1 λεπτό

Ο γνωστός άνδρας που γυρνάει στα πρακτορεία του ΟΠΑΠ και παίζει μεγάλα ποσά χωρίς να μπορεί να τα πληρώσει, δεν λέει να αφήσει το αγαπημένο του χόμπι.

Σύμφωνα με πληροφορίες του dete.gr τις τελευταίες μέρες έχει κάνει και πάλι την επανεμφάνιση του σε κεντρικά πρακτορεία της Πάτρας, μόνο που πλέον οι επαγγελματίες τον γνωρίζουν και δεν τον αφήνουν να παίξει.

Μάλιστα μάρτυρας αναφέρει στο dete.gr ότι την Τρίτη πήγε σε πρακτορείο που βρίσκεται στην Κανάρη, συμπλήρωσε ένα δελτίο από το Πάμε Στοίχημα που έκανε κοντά στα 600 ευρώ και στη συνέχεια βλέποντας ότι ο πράκτορας δεν θα τον άφηνε να παίξει χωρίς να δει τα χρήματα μπροστά,  έκανε ότι πάει να σηκώσει ποσό από υποκατάστημα τραπέζης.

Ακόμα τον περιμένουν στο πρακτορείο.

Σημειώνουμε ότι τα ποσά αυτά επιβαρύνουν τα πρακτορεία, εφόσον περάσει από το μηχάνημα και ο πελάτης δεν έχει τα χρήματα. Σύμφωνα με ανθρώπους του ΚΕΘΕΑ και παλιότερο ρεπορτάζ του «Ν» υπάρχει μεγάλη αύξηση του τζόγου, με δεκάδες περιπτώσεις να ζητούν βοήθεια.

Διαβάστε όλο το άρθρο με τίτλο: “Πάτρα: Ο… φόβος των πρακτόρων του ΟΠΑΠ το βιολί του – Πήγε να παίξει 600 ευρώ δελτίο!” στην πηγή:https://dete.gr/patra-o-fovos-ton-praktoron-tou-opap-to-violi-tou-pige-na-paixei-600-evro-deltio/

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ