Αρχική ΝΕΑ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΩΝ ΒΙΝΤΕΟ Επική σκηνή- Ο δράστης σπάει τη τζαμαρία και εισβάλει στο πρακτορείο ΟΠΑΠ

ΒΙΝΤΕΟ Επική σκηνή- Ο δράστης σπάει τη τζαμαρία και εισβάλει στο πρακτορείο ΟΠΑΠ

από ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΝΤΟΜΑΛΗΣ
Μόνο < 1 λεπτό

Το βίντεο αποτυπώνει την μέθοδο ενός διαρρήκτη που έχει προκαλέσει πονοκέφαλο στην ΕΛ.ΑΣ.

Το βίντεο που εξασφάλισε το thebest.gr από την κάμερα του πρακτορείου ΟΠΑΠ στην οδό Ιωνίας, είναι απίστευτο.

Και αυτό διότι αποτυπώνει την μέθοδο ενός διαρρήκτης που έχει προκαλέσει πονοκέφαλο στην ΕΛ.ΑΣ. τις τελευταίες ώρες, καθώς σπάει βιτρίνες και εισβάλει σε καταστήματα κατακλέβοντάς τα.

Στο βίντεο, βλέπουμε το δράση να μπαίνει σαν αίλουρος μέσα από την βιτρίνα του καταστήματος ΟΠΑΠ, την οποία σπάει με μια μεγάλη πέτρα, να κατευθύνεται στην ταμειακή, και στη συνέχεια να τρέπεται σε φυγή με ένα δίκυκλο.

Όπως φαίνεται στο βίντεο, αυτό συμβαίνει ώρα 2.20 τα ξημερώματα.

Ο διαρρήκτης, ο οποίος φοράει κουκούλα και έχει καλυμμένο το πρόσωπό του, μάλλον με σακούλα, έχει καταφέρει πολλές φορές να διαφύγει της σύλληψης και έχει γίνει εφιάλτης για τους καταστηματάρχες ιδίως των περιφερειακών καταστημάτων. Όπως είπε στο thebest.gr ο ιδιοκτήτης του καταστήματος ΟΠΑΠ, στο πρακτορείο δεν βρήκε αυτό που έψαχνε καθώς το ταμείο ήταν άδειο.

Αξίζει να σημειωθεί μάλιστα ότι δεν είναι η πρώτη φορά που το συγκεκριμένο πρακτορείο γίνεται στόχος διάρρηξης. Στις 26 Δεκεμβρίου είχαν εισβάλει ξανά διαρρήκτες με μια βαριοπούλα την οποία μάλιστα άφησαν πίσω. Τότε, του είχαν κλέψει λαϊκά λαχεία.

Οι πληροφορίες του thebest.gr λένε ότι αμέσως μετά, ο ίδιος διαρρήκτης “χτύπησε” σε καφενεία στα Ζαρουχλέικα και στην περιοχή Αγίου Ιωάννη Πράτσικα.

Διαβάστε όλο το άρθρο με τίτλο: “ΒΙΝΤΕΟ- Πάτρα: Επική σκηνή- Ο δράστης σπάει τη τζαμαρία και εισβάλει ως αίλουρος στο πρακτορείο ΟΠΑΠ” στην πηγή:https://www.thebest.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ