Αρχική ΝΕΑ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΩΝΠΡΑΚΤΟΡΕΙΑ Χειροπέδες για ληστεία σε πρακτορείο ΟΠΑΠ στη Λιβαδειά

Χειροπέδες για ληστεία σε πρακτορείο ΟΠΑΠ στη Λιβαδειά

από ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΝΤΟΜΑΛΗΣ
Μόνο < 1 λεπτό

Ενας άνδρας που διέπραξε σήμερα τα ξημερώματα ληστεία με την απειλή πλαστικού ομοιώματος πιστολιού σε πρακτορείο ΟΠΑΠ σε περιοχή της Λιβαδειάς εντοπίστηκε και συνελήφθη.

Συγκεκριμένα, στο πλαίσιο της έρευνας αστυνομικών του Τμήματος Ασφαλείας Λιβαδειάς, προέκυψαν τα στοιχεία ταυτότητας ενός άνδρα, ο οποίος εντοπίστηκε και συνελήφθη σήμερα το πρωί στη Λιβαδειά και σε βάρος του σχηματίσθηκε σχετική ποινική δικογραφία.

Ειδικότερα ο δράστης, έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου του, εισήλθε στο πρακτορείο και με την απειλή πλαστικού ομοιώματος πιστολιού, απέσπασε από υπάλληλο του πρακτορείου, το χρηματικό ποσό των 950 ευρώ, προερχόμενο από τις εισπράξεις της επιχείρησης.

Κάνε το πρακτορείο σου να ξεχωρίζει. 

Δοκίμασε ΔΩΡΕΑΝ  εδώ!

Το χρηματικό ποσό ανευρέθη, κατασχέθηκε και θα αποδοθεί στον νόμιμο κάτοχό του, ενώ στην οικία του συλληφθέντα, βρέθηκαν και ομοίως κατασχέθηκαν είδη ένδυσης και η μάσκα που φορούσε κατά την διάπραξη της ληστείας. Επίσης, από τους αστυνομικούς κατασχέθηκε τμήμα του πλαστικού ομοιώματος πιστολιού, που βρέθηκε σπασμένο στη διαδρομή διαφυγής του συλληφθέντα.

Την προανάκριση διενήργησε το Τμήμα Ασφάλειας Λιβαδειάς, ενώ ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Λιβαδειάς.

Διαβάστε όλο το άρθρο με τίτλο: “Χειροπέδες για ληστεία σε πρακτορείο ΟΠΑΠ στη Λιβαδειά “ : στην πηγή:https://dytikesmaties.gr/

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ