Αρχική ΤΥΧΕΡΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑΠΑΡΑΝΟΜΑ ΤΥΧΕΡΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ Τσάκωσαν 11 τζογαδόρους σε ισόγειο χώρο στη Λάρισα

Τσάκωσαν 11 τζογαδόρους σε ισόγειο χώρο στη Λάρισα

από ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΝΤΟΜΑΛΗΣ
Μόνο < 1 λεπτό
Στην κατοχή όσων συμμετείχαν στο παράνομο τυχερό παιχνίδι, οι αστυνομικο κατέσχεσαν, μεταξύ άλλων, το συνολικό ποσό των 2.842,35 ευρώ
«Ξινό» βγήκε το παράνομο χαρτοπαίγνιο σε 11 φανατικούς τζογαδόρους που το είχαν στήσει σε έναν ισόγειο χώρο στη Λάρισα, το βράδυ της Πέμπτης. Μόλις είχε «ανάψει» για τα καλά το παιχνίδι, εισέβαλαν οι αστυνομικοί που είχαν πληροφορηθεί την ύπαρξη του «ναού του τζόγου»!

Μην μένεις πίσω στις εξελίξεις .
Βαλε το πρακτορείο σου στο ίντερνετ!

Στην κατοχή όσων συμμετείχαν στο παράνομο τυχερό παιχνίδι, οι αστυνομικοί της Ασφάλειας κατέσχεσαν μία τράπουλα, 310 μάρκες, έναν πλαστικό δίσκο και το συνολικό ποσό των 2.842,35 ευρώ και πέρασαν χειροπέδες στους χαρτοπαίκτες, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση του νόμου περί παιγνίων.

Οι 11 τζογαδόροι παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας, ενώ η Ασφάλεια συνεχίζει την προανάκριση για να εξακριβωθεί σε ποιον ανήκε ο χώρος που είχε μετατραπεί σε αυτοσχέδια χαρτοπαικτική λέσχη και αν εισέπραττε χρήματα για να επιτρέπει το παράνομο παιχνίδι.

Διαβάστε όλο το άρθρο με τίτλο: “Τσάκωσαν 11 τζογαδόρους σε ισόγειο χώρο στη Λάρισα ” : στην πηγή:https://www.protothema.gr/

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ