Αρχική ΤΥΧΕΡΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑΠΑΡΑΝΟΜΑ ΤΥΧΕΡΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ Εξαρθρώθηκε σπείρα της Ντραγκέτα και κατασχέθηκαν 400 εκατ. ευρώ!

Εξαρθρώθηκε σπείρα της Ντραγκέτα και κατασχέθηκαν 400 εκατ. ευρώ!

από ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΝΤΟΜΑΛΗΣ
Μόνο < 1 λεπτό

Οι ιταλικές αρχές κατάφεραν να «ξεσκεπάσουν» ανώνυμη iGaming εταιρεία με έδρα την Μάλτα η οποία σχετιζόταν με την ιταλική μαφία.

Στην «Επιχείρηση Γαλαξίας» συμμετείχαν πολλά αστυνομικά τμήματα, ενώ ο κύριος «στόχος» δεν ήταν άλλος από την γνωστή «Ντραγκέτα Μάφια». Το εγκληματικό δίκτυο συγκέντρωνε παράνομα στοιχήματα μέσω εταιρείας εγγεγραμμένης στη Μάλτα. Ωστόσο, το επίκεντρο των επιχειρήσεων βρισκόταν σε περιοχή υπό τον έλεγχο της Ντραγκέτα.

Στο παράνομο δίκτυο εμπλέκονταν κι άλλες εταιρείες, με γραφεία σε Ρουμανία, Αυστρία και Ισπανία. Μάλιστα, η μαφία χρησιμοποιούσε μία από αυτές για να ξεπλύνει τα παράνομα κέρδη.

Μετά από ενδελεχή έρευνα η ιταλική αστυνομία εντόπισε τον υπεύθυνο του δικτύου, ο οποίος είχε στο παρελθόν «τρεχάματα» με τα μαλτέζικα δικαστήρια.

Η έρευνα έδειξε πως η περιουσία του δεν συμβάδιζε με τα δηλωμένα έσοδά του, πράγμα που οδήγησε στη σύλληψή του και την εξάρθρωση του παράνομου δικτύου live casino. Κατασχέθηκαν χρήματα, αντικείμενα και ακίνητα συνολικής αξίας 400 εκατ. ευρώ! Μυστηριωδώς, ο κατηγορούμενος αφέθηκε προσωρινά ελεύθερος, αλλά υπό επιτήρηση για τα επόμενα δυόμιση χρόνια, ενώ του απαγορεύθηκε και η έξοδος από τη χώρα. 

Διαβάστε όλο το άρθρο με τίτλο: “Τυχερά παιχνίδια: Εξαρθρώθηκε σπείρα της Ντραγκέτα και κατασχέθηκαν 400 εκατ. ευρώ!” στην πηγή:https://www.foxbet.gr/

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ