Αρχική ΝΕΑ ΟΠΑΠΕΤΑΙΡΙΚΑ ΝΕΑ ΟΠΑΠ: Στο 42,82% το ποσοστό του Valea Foundation

ΟΠΑΠ: Στο 42,82% το ποσοστό του Valea Foundation

από ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΝΤΟΜΑΛΗΣ
Μόνο < 1 λεπτό

Στο 42,82% διαμορφώθηκε το ποσοστό που κατέχει το VALEA FOUNDATION του Κάρελ Κόμαρεκ και οι άλλες οντότητες στο  μετοχικό κεφάλαιο του ΟΠΑΠ, σύμφωνα με ανακοίνωση της εισηγμένης.

Μην μένεις πίσω στις εξελίξεις .
Βαλε το πρακτορείο σου στο ίντερνετ!

Ειδικότερα, σύμφωνα με την ανακοίνωση, κατόπιν της εξαγοράς σε είδος ορισμένων μετοχών χωρίς δικαίωμα ψήφου της SAZKA Delta AIF Variable Capital Investment Company (πρώην Emma Delta Variable Capital Investment Company) (ήτοι μετοχών στις οποίες αντιστοιχούν οικονομικά δικαιώματα, χωρίς δικαίωμα ψήφου) μέσω της μεταβίβασης μετοχών της ΟΠΑΠ Α.Ε., από την 13η Οκτωβρίου 2020, ο αριθμός των μετοχών της ΟΠΑΠ Α.Ε. που ανήκουν στη SAZKA Delta Hellenic Holdings Limited (πρώην Emma Delta Hellenic Holdings Limited) μειώθηκε σε 106.800.552, αντιπροσωπεύοντας το 31,28% του συνολικού μετοχικού κεφαλαίου και των δικαιωμάτων ψήφου στην ΟΠΑΠ Α.Ε.

Επιπροσθέτως, τη 13η Οκτωβρίου 2020 η SAZKA Group a.s. κατέχει άμεσα 39.411.249 μετοχές της ΟΠΑΠ Α.Ε., οι οποίες αντιπροσωπεύουν το 11,54% του συνολικού μετοχικού κεφαλαίου και των δικαιωμάτων ψήφου στην ΟΠΑΠ Α.Ε.

Κατ’ αποτέλεσμα, από την 13η Οκτωβρίου 2020, το VALEA FOUNDATION και οι άλλες οντότητες που παρατίθενται κατωτέρω ελέγχουν εμμέσως, δυνάμει του μεταξύ του συντονισμού, συνολικά 42,82% του συνολικού μετοχικού κεφαλαίου και των δικαιωμάτων ψήφου στην ΟΠΑΠ Α.Ε.:

Διαβάστε όλο το άρθρο με τίτλο: “ΟΠΑΠ: Στο 42,82% το ποσοστό του Valea Foundation (Κάρελ Κόμαρεκ) και άλλων οντοτήτων” : στην πηγή:https://www.mononews.gr/

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ