Αρχική ΤΥΧΕΡΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ-ΕΕΕΠ Παράνομος τζόγος: Οι κινήσεις της ΕΕΕΠ για την αντιμετώπισή του 

Παράνομος τζόγος: Οι κινήσεις της ΕΕΕΠ για την αντιμετώπισή του 

από ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΝΤΟΜΑΛΗΣ
Μόνο 3 λεπτά

Ο παράνομος τζόγος που δημιουργεί σημαντική απώλεια εσόδων τόσο για τους νόμιμους παρόχους όσο και για το ίδιο το Δημόσιο έχει μπει στο «στόχαστρο» της Επιτροπής Εποπτείας και Ελέγχου Παιγνίων.

Η παράνομη δραστηριότητα στον κλάδο των παιγνίων φαίνεται να εξαπλώνεται με ιλιγγιώδης ρυθμούς και η Ανεξάρτητη Αρχή για τον έλεγχο της αγοράς αναζητά τρόπους για να περιορίσει το φαινόμενο μέσα από έρευνες που πρόκειται να υλοποιηθούν μέσα στο 2022.

Άλλαξε πράγματα όσο ακόμα έχεις παίκτες στο πρακτορείο σου!
Χρησιμοποίησε τον ίντερνετ για να βοηθήσεις τις πωλήσεις σου
Δες πως θα το κάνεις εδώ

Στο πλαίσιο αυτό η ΕΕΕΠ:

– Ανέθεσε στην εταιρεία με την επωνυμία «ΚΑΠΑ RESEARCH – CONSULTING ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ AΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ», την παροχή υπηρεσιών για τη διεξαγωγή έρευνας με τίτλο «Πανελλαδική Έρευνα για τη διερεύνηση του φαινομένου των παράνομων τυχερών παιγνίων για το Έτος 2022», αντί συνολικού τιμήματος εννέα χιλιάδων εννιακοσίων ενενήντα (9.990,00) ευρώ πλέον Φ.Π.Α. 24% ή δώδεκα χιλιάδων τριακοσίων ογδόντα επτά ευρώ και εξήντα λεπτών (12.387,60 €) με Φ.Π.Α. 24%, σύμφωνα με τη με αριθμό πρωτοκόλλου 25208/08.12.2022 προσφορά της. Η διάρκεια των παρεχόμενων υπηρεσιών ορίζεται σε τριάντα πέντε (35) εργάσιμες ημέρες από την υπογραφή και ανάρτηση της σύμβασης στο ΚΗΜΔΗΣ. Η δαπάνη να βαρύνει τον κωδικό 2.4.2.09.23 «Αμοιβές για έρευνες – μελέτες» του προϋπολογισμού της Ε.Ε.Ε.Π. έτους 2022.

ΟΛΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ των παιχνιδιών που παίζονται ΜΟΝΟ στα Πρακτορείο σου με ΕΝΑ κλικ!
Κάνε κλικ εδώ: https://app.masterbet.gr/games/stoixima/matches-results
Τα έχουν οι παίκτες σου πάντα μαζί τους στο κινητό τους!
Περιέχει ΟΛΑ τα παιχνίδια που στοιχηματίζονται ΜΟΝΟ στο πρακτορείο σου με τις αποδόσεις καθε αγοράς του παιχνιδιου!
Είναι ΔΩΡΕΑΝ και δεν έχει διαφημίσεις και παραπομπές σε ανταγωνιστές σου !

Αν θέλεις περιέχει και μια ολοκληρωμένη παρουσίαση του δικού σου πρακτορείου ώστε να βλέπουν οι παίκτες της περιοχής τις διαφορές σου από τα υπόλοιπα πρακτορεία !

Δοκίμασε ΔΩΡΕΑΝ το δικό σου Ψηφιακό Πρακτορείο εδώ : https://bit.ly/3W91I2K

– Ενέκρινε δαπάνη προϋπολογισμού μέχρι του ποσού των είκοσι έξι χιλιάδων (26.000,00) ευρώ πλέον Φ.Π.Α., ή μέχρι του ποσού των τριάντα δύο χιλιάδων διακοσίων σαράντα (32.240,00) ευρώ με Φ.Π.Α. για την επέκταση της εφαρμογής έρευνας και εντοπισμού ιστοτόπων μη αδειοδοτημένης παροχής υπηρεσιών τυχερών παιγνίων της Ε.Ε.Ε.Π., στο πλαίσιο της εποπτείας και του ελέγχου της αγοράς των τυχερών παιγνίων που διεξάγονται μέσω διαδικτύου στην ελληνική επικράτεια. Η δαπάνη της προμήθειας συμπεριλαμβάνεται στον εγκεκριμένο προϋπολογισμό του τρέχοντος έτους και θα πραγματοποιηθεί στο οικονομικό έτος 2022

Σήμερα όλα γίνονται από το κινητό τηλέφωνο.
Βάλε και το δικό σου το πρακτορείο στα κινητά χιλιάδων παικτών!
Δοκίμασε ΔΩΡΕΑΝ

– Στις αρχές του 2023 θα έχουν γίνει οι πρώτες κινήσεις για την σύνταξη επιχειρησιακού σχεδίου με τη συνεργασία όλων των φορέων και των παροχών, την αστυνομία αλλά και επικοινωνιολόγους ώστε να υπάρχει συντονισμένη προσπάθεια για την διερεύνηση των καταγγελιών για παράνομο τζόγο. Στελέχη της Επιτροπής αποκαλύπτουν ότι συχνά στην Αρχή γίνονται καταγγελίες για παράνομο τζόγο δεδομένου ότι το παράνομο δίκτυο αυθαιρετεί εις βάρος τους αφού δεν τηρεί εξ ορισμού τις υποχρεώσεις και προϋποθέσεις νόμιμης διεξαγωγής που ισχύουν για το νόμιμο.

Δημιουργία σταθερών δομών

Στο ίδιο πλαίσιο η ΕΕΕΠ έχει εξαγγείλει την δημιουργία σταθερών δομών αλλά και την στελέχωση τους με εξειδικευμένους επιστήμονες ενώ θα απαιτηθεί και η συνεργασία της αστυνομίας των νόμιμων επιχειρήσεων του κλάδου καθώς και εξειδικευμένων επιστημόνων που θα συνδράμουν:

– Στην ολοκλήρωση του επιχειρησιακού σχεδιασμού σε πρωτοβουλίες και παρεμβάσεις με στόχο τη βελτίωση του θεσμικού πλαισίου

– στο συνεχή εντοπισμό των κινδύνων με στόχο την επαγρύπνηση του κοινού και των παικτών ως προς τα παράνομα δίκτυα και πολλές άλλες δράσεις».

Αν οι νέοι δεν βρίσκουν στα κινητά τους το πρακτορείο σου πως περιμένεις να σε γνωρίσουν και να έρθουν στο πρακτορείο σου?

Ήδη προς τις κατευθύνσεις αυτές η ΕΕΕΠ έχει συνεργασία με εξειδικευμένους φορείς, συνεργασία η οποία έχει αναβαθμίσει σημαντικά την αποτελεσματικότητα εντοπισμού των παράνομων δραστηριοτήτων.

Αναφερόμενα στην αναγκαιότητα της μείωσης του παράνομου τζόγου στελέχη της ΕΕΕΠ τονίζουν ότι διεθνώς η ρύθμιση των τυχερών παιγνίων είχε ως βασικό στόχο να διασφαλίσει τη νομιμότητα της διοργάνωσης και διεξαγωγής τους καταπολεμώντας ταυτόχρονα τα παράνομα δίκτυα, τη διακίνηση μαύρου χρήματος και την απώλεια δημοσίων εσόδων.

Με το app.masterbet.gr το πρακτορείο σου θα βρίσκεται στα κινητά των παικτών της περιοχής σου!

Μάλιστα επισημαίνουν ότι η καταπολέμηση των παράνομων δικτύων είτε επίγειων είτε διαδικτυακών αποτελεί ευθύνη τόσο της ΕΕΕΠ όσο και των συναρμόδιων στα θέματα αυτά διωκτικών και δικαστικών αρχών στο έργο των οποίων η ΕΕΕΠ συμβάλλει όποτε της ζητείται.

«Η μαύρη λίστα των ιστοτόπων διοργάνωσης και διεξαγωγής αποτελεί ήδη ένα ισχυρό εργαλείο στην προσπάθεια αυτή ωστόσο είναι προφανές ότι δεν επαρκεί. Απαιτείται συνεχής εγρήγορση ώστε οι σχετικοί έλεγχοι περιορισμοί και απαγορεύσεις να επεκταθούν σε τομείς όπως:

Θέλεις να γίνεις ανταγωνιστικότερος και να αυξήσεις τον τζίρο σου

Ζήτησε μας να σε βοηθίσουμε ΕΔΩ

– οι χρηματοοικονομικές συναλλαγές για παίγνια μέσω των παροχών υπηρεσιών πληρωμών,

– η διαφήμιση και εν γένει προώθηση των παράνομων παροχών στην επικράτεια,

– ο περιορισμός των δυνατοτήτων παράκαμψης μέσω της σύγχρονης τεχνολογίας (παραδείγματος χάρη χρήση VPN)» επισημαίνουν με νόημα.

Διαβάστε όλο το άρθρο με τίτλο: “Παράνομος τζόγος: Οι κινήσεις της ΕΕΕΠ για την αντιμετώπισή του ” στην πηγή:https://www.insider.gr/

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ