Αρχική ΝΕΑ ΟΠΑΠΕΤΑΙΡΙΚΑ ΝΕΑ ΠΑΟΚ: Πάει για μεγάλη συμφωνία με ΟΠΑΠ για το PAOKTV

ΠΑΟΚ: Πάει για μεγάλη συμφωνία με ΟΠΑΠ για το PAOKTV

από ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΝΤΟΜΑΛΗΣ
Μόνο < 1 λεπτό

Κοντά σε μία μεγάλη συμφωνία με τον ΟΠΑΠ βρίσκεται η ΠΑΕ ΠΑΟΚ σχετικά με την τηλεοπτική προβολή αγώνων μέσω του PAOK TV.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας FORZA, οι πρωταθλητές εδώ αρκετό καιρό βρίσκονται σε επαφή με την διοίκηση του ΟΠΑΠ προκειμένου να κλείσουν μια κεντρική συμφωνία, έτσι ώστε να μπορούν όλα τα πρακτορεία του Οργανισμού (σ.σ. τα οποία φτάνουν τα 4000 σημεία), σε όλη τη χώρα, να προβάλουν ζωντανά για τους πελάτες τους τα εντός έδρας παιχνίδια των ασπρόμαυρων μέσω του PAOK TV.

Όπως τονίζει το ρεπορτάζ, η συγκεκριμένη προοπτική κρίθηκε ενδιαφέρουσα και από τον ΟΠΑΠ, καθώς προσφέρει ένα πολύ ισχυρό κίνητρο για να γεμίσουν τα πρακτορεία, προβάλλοντας τους αγώνες του ΠΑΟΚ.

Στόχος είναι να κλείσει η συμφωνία μέσα στη βδομάδα και η συνεργασία να αρχίσει από την αναμέτρηση με την Λαμία.

Χωρίς αμφιβολία πρόκειται για μια ουσιαστική κίνηση του ΠΑΟΚ με φόντο το PAOKTV και την ώρα που διαμορφώνεται το τηλεοπτικό τοπίο στο ελληνικό ποδόσφαιρο, με την εμπλοκή Μαρινάκη στη NOVA.

Διαβάστε όλο το άρθρο με τίτλο: “ ΠΑΟΚ: Πάει για μεγάλη συμφωνία με ΟΠΑΠ για το PAOKTV” : στην πηγή: https://www.sportime.gr/

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ