Αρχική ΤΥΧΕΡΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑΠΑΡΑΝΟΜΑ ΤΥΧΕΡΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ Στο «φως» κατάστημα με παράνομα διαδικτυακά τυχερά παιχνίδια!

Στο «φως» κατάστημα με παράνομα διαδικτυακά τυχερά παιχνίδια!

από ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΝΤΟΜΑΛΗΣ
Μόνο 2 λεπτά

Άλλο ένα κατάστημα με παράνομα διαδικτυακά τυχερά παιχνίδια αποκάλυψε την Πέμπτη σε περιοχή της Αττικής η έρευνα της  Διεύθυνση Οικονομικής Αστυνομίας.

Συνελήφθησαν ο ιδιοκτήτης και δύο υπάλληλοι του καταστήματος για τις, κατά περίπτωση, παραβάσεις της νομοθεσίας για τα παίγνια και της προστασίας δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα.

Έχεις πρακτορείο?
Ακόμα να δοκιμάσεις το Master Bet app στο κινητό σου? 

Μες με το κινητό σου στο app.masterbet.gr  και θα δεις !

Συγκεκριμένα, διαπιστώθηκε ότι στο κατάστημα είχαν εγκατασταθεί ηλεκτρονικοί υπολογιστές για τη διενέργεια παράνομων διαδικτυακών τυχερών παιχνιδιών, ενώ η διαχείριση γινόταν από τους υπαλλήλους, μέσω υπολογιστών – server. Επιπλέον, οι εσωτερικοί και εξωτερικοί χώροι του καταστήματος, καταγράφονταν από κάμερες, τα δεδομένα των οποίων αποθηκεύονταν σε ψηφιακό καταγραφικό, χωρίς άδεια από την αρμόδια Αρχή.

Κατά την έρευνα στους χώρους του καταστήματος, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 28 κεντρικές μονάδες ηλεκτρονικών υπολογιστών, οθόνη απεικόνισης των καμερών, τρεις κάμερες, ψηφιακό καταγραφικό, χειριστήριο – μπουτόν και 310 ευρώ.

Τα ψηφιακά πειστήρια που κατασχέθηκαν αποστέλλονται στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών για εργαστηριακή εξέταση, ενώ οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στην αρμόδια εισαγγελική Αρχή.

Kάθε ήμερα  σου παίρνουν περισσότερους  πελάτες για το ίντερνετ!

Θα παραμείνεις απαθής ?
Υπάρχει τρόπος για να συγκρατήσεις τους παίκτες σου στο πρακτορείο σου!

Πάρε σειρά και δοκίμασε δωρεάν το δικό σου Ψηφιακό πρακτορείο

Σε βάρος του ιδιοκτήτη του καταστήματος επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο 2.000 ευρώ, με επιβολή 15νθήμερης αναστολής λειτουργίας στο κατάστημα, για εξυπηρέτηση τριών πελατών χωρίς τα απαραίτητα υγειονομικά πιστοποιητικά, καθώς και από 300 ευρώ πρόστιμο στον κάθε πελάτη.

Υπενθυμίζεται ότι οι πολίτες μπορούν να επικοινωνούν, ανώνυμα ή επώνυμα, στον τηλεφωνικό αριθμό 11012 ή στις ηλεκτρονικές διευθύνσεις [email protected] & [email protected] της Διεύθυνσης Οικονομικής Αστυνομίας, για να παρέχουν πληροφορίες ή να καταγγέλλουν παράνομες και επίμεμπτες ενέργειες ή δραστηριότητες κατά του τομέα της οικονομίας, της δημόσιας περιουσίας, καθώς και της κοινωνικής και ασφαλιστικής πρόνοιας και των δικαιωμάτων.

 

Διαβάστε όλο το άρθρο με τίτλο: ” Στο «φως» κατάστημα με παράνομα διαδικτυακά τυχερά παιχνίδια” : στην πηγή:https://www.naftemporiki.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ