Αρχική ΤΥΧΕΡΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑΠΑΡΑΝΟΜΑ ΤΥΧΕΡΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ Στη “φάκα” τρία άτομα για παράνομα τυχερά παιχνίδια σε κατάστημα στη Θεσσαλονίκη

Στη “φάκα” τρία άτομα για παράνομα τυχερά παιχνίδια σε κατάστημα στη Θεσσαλονίκη

από ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΝΤΟΜΑΛΗΣ
Μόνο < 1 λεπτό

Στον εντοπισμό καταστήματος εντός του οποίου διεξάγονταν παράνομα τυχερά παιχνίδια προχώρησαν χθες στη Θεσσαλονίκη προχώρησε χθες η Υποδιεύθυνση Οικονομικής Αστυνομίας Βορείου Ελλάδος.

Για τη συγκεκριμένη υπόθεση συνελήφθησαν συνολικά τρία, άτομα, o προσωρινά υπεύθυνος και δύο παίκτες, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία -κατά περίπτωση- για παραβάσεις του νόμου για τα παίγνια, στην οποία περιλαμβάνεται και ο ιδιοκτήτης του καταστήματος.

Από τον έλεγχο που πραγματοποιήθηκε, διαπιστώθηκε να έχουν εγκατασταθεί και τεθεί σε λειτουργία (42) ηλεκτρονικοί υπολογιστές, οι οποίοι ελέγχονταν από κεντρική μονάδα – ηλεκτρονικό υπολογιστή (server), και στην οθόνη δύο (2) εξ αυτών εμφανίζονταν τυχερό παίγνιο στο οποίο συμμετείχαν οι παίκτες.

Από την έρευνα που πραγματοποιήθηκε συνολικά βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

• (42) πλήρεις ηλεκτρονικοί υπολογιστές,
• ηλεκτρονικός υπολογιστής (server) που λειτουργούσε ως κεντρικός διαχειριστής του προγράμματος των τυχερών παιγνίων,
• (970) ευρώ,
• ένα ειδικό τηλεχειριστήριο-πομπός για αλλαγή της κατάστασης των ηλεκτρονικών υπολογιστών.

Σημειώνεται ότι στο κατάστημα ήταν εγκατεστημένοι και λειτουργούσαν ηλεκτρονικοί υπολογιστές χωρίς σχετική άδεια της αρμόδιας Αρχής.

Οι συλληφθέντες με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους οδηγήθηκαν στην Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.

Διαβάστε όλο το άρθρο με τίτλο: “Στη “φάκα” τρία άτομα για παράνομα τυχερά παιχνίδια σε κατάστημα στη Θεσσαλονίκη “ : στην πηγή:http://www.thestival.gr/

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ