Αρχική ΤΥΧΕΡΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ Νέα Έρευνα για την ενασχόληση με τα τυχερά παιχνίδια !

Νέα Έρευνα για την ενασχόληση με τα τυχερά παιχνίδια !

από ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΝΤΟΜΑΛΗΣ
Μόνο < 1 λεπτό
Η Εθνική Αρχή Στοιχημάτων ανακοίνωσε  τη διενέργεια ποσοτικής έρευνας με θέμα την ενασχόληση με τα τυχερά παιχνίδια ανάμεσα στους νεοσύλλεκτους εθνοφρουρούς (2019 Β’ ΕΣΣΟ) στα στρατόπεδα της Κύπρου.
Στόχος της έρευνας είναι η καταγραφή του βαθμού συμμετοχής των εθνοφρουρών στα τυχερά παιχνίδια, ο προσδιορισμός του ποσοστού προβληματικής ενασχόλησης ανάμεσα στη συγκεκριμένη κατηγορία, η συχνότητα με την οποία ασχολούνται με το τυχερό παιχνίδι, ο προϋπολογισμός και τα πραγματικά έξοδα συμμετοχής τους, καθώς και οι απόψεις και αντιλήψεις τους για τα τυχερά παιχνίδια.
Η συγκεκριμένη έρευνα θα πραγματοποιηθεί στο πλαίσιο μνημονίου συνεργασίας μεταξύ της Εθνικής Αρχής Στοιχημάτων και του Υπουργείου Άμυνας, με στόχο τον καταρτισμό πλαισίου για την πρόληψη και αντιμετώπιση οποιωνδήποτε αρνητικών συνεπειών από την ενασχόληση με τα τυχερά παιχνίδια ανάμεσα στους εθνοφρουρούς.
Η έρευνα θα πραγματοποιηθεί μέσω της εφαρμογής του Υπουργείου Άμυνας σε δείγμα 1000 εθνοφρουρών για το επόμενο χρονικό διάστημα, από την εταιρεία ερευνών IMR/Πανεπιστήμιο Λευκωσίας.

Διαβάστε όλο το άρθρο με τίτλο: “Έρευνα ανάμεσα σε νεοσύλλεκτους για την ενασχόληση με τα τυχερά παιχνίδια ” : στην πηγή:https://www.sigmalive.com/

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ