Αρχική ΝΕΑ ΟΠΑΠ ΟΠΑΠ: Το επόμενο μεγάλο βήμα που ετοιμάζει

ΟΠΑΠ: Το επόμενο μεγάλο βήμα που ετοιμάζει

από ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΝΤΟΜΑΛΗΣ
Μόνο < 1 λεπτό

Το επόμενο μεγάλο βήμα για τον ΟΠΑΠ με τρέχουσα κεφαλαιοποίηση στα 2,7 δις ευρώ και μετά το πρόσφατο άνοιγμα του δικτύου καταστημάτων είναι να εισέλθει άμεσα και στον τομέα των on line παιγνίων καζίνο, μέσω της δικής του ηλεκτρονικής πλατφόρμας.

Έτσι, σε συνδυασμό με τη νέα συμφωνία και την ολοκλήρωση του επιχειρησιακού μετασχηματισμού του, ο ΟΠΑΠ είναι στη κορυφή του πανευρωπαϊκού κλάδου και από τους ισχυρότερους παίκτες παγκοσμίως.

Tα οφέλη για τον OΠAΠ από τη συμφωνία με την Stoiximan, από την πρώτη στιγμή, δεν αφορούσαν και δεν αφορούν- μόνο την ελληνική διαδικτυακή στοιχηματική αγορά.

O Όμιλος «μπήκε» το 2019 στην αγορά του διαδικτυακού στοιχηματισμού με ένα δοκιμασμένο μοντέλο, που διαθέτει κορυφαία τεχνογνωσία και είχε, σε εκείνο το timing, ένα πελατολόγιο +500.000 παικτών, απέκτησε πρόσβαση σε in house τεχνολογίες και «άνοιξε πόρτες» σε ξένες αγορές, όπου η TCB της Stoiximan είτε διατηρεί υψηλές επιδόσεις, είτε εισήλθε πιο πρόσφατα σε αυτές με πολλές προοπτικές.

H διοίκηση του OΠAΠ, γνωστοποίησε μάλιστα ότι θα διατηρήσει σε ισχύ την απόφασή της να μην αλλάξει το επιτυχημένο management του ομίλου Stoiximan, που συνεχίζει να δραστηριοποιείται ανεξάρτητα από τις δικές της διαδυκτιακές δραστηριότητες.

Παρά την ξαφνική αναστολή λειτουργίας των φυσικών καταστημάτων, η ηγεσία του OΠAΠ έδειξε άμεσα αντανακλαστικά, ενισχύοντας και την διαδικτυακή παρουσία του «τζόκερ», σε μια προσπάθεια να περιορίσει τις όποιες απώλειες εσόδων.

Γράφει ο: 

Διαβάστε όλο το άρθρο με τίτλο: “ΟΠΑΠ: Το επόμενο μεγάλο βήμα που ετοιμάζει “ : στην πηγή:http://www.fmvoice.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ