Αρχική ΝΕΑ ΟΠΑΠΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΟΠΑΠ προωθεί την περαιτέρω επέκταση της διαδικτυακής του παρουσίας!

ΟΠΑΠ προωθεί την περαιτέρω επέκταση της διαδικτυακής του παρουσίας!

από ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΝΤΟΜΑΛΗΣ
Μόνο < 1 λεπτό

Στις 640.000 στήλες έφτασε η συμμετοχή στο Τζόκερ κατά τη χθεσινή κλήρωση , επίδοση που αποτελεί την καλύτερη για τον ΟΠΑΠ μετά το προσωρινό λουκέτο των πρακτορείων του Οργανισμού μετά την επιβολή των περιοριστικών μέτρων.

Πρόκειται για σημαντική αύξηση – είναι μεγαλύτερη του 30%- σε σύγκριση με την προηγούμενη Κυριακή όταν οι στήλες που συμπλήρωσαν οι συμμετέχοντες στο τυχερό παιχνίδι ήταν 487.000.

Φαίνεται λοιπόν ότι οι φίλοι των παιχνιδιών του ΟΠΑΠ όχι μόνο αποδέχθηκαν την αναγκαιότητα της τρίτης εβδομαδιαίας κλήρωσης ( πέραν την Πέμπτης και της Κυριακής προστέθηκε και η Τρίτη ) αλλά αξιοποίησαν τη δυνατότητα να δοκιμάσουν την τύχη τους μια ακόμα μέρα την εβδομάδα μέσω των εφαρμογών για desktop , laptop ή κινητού τηλεφώνου.

Θυμίζουμε ότι η F@M Voice μετά την επιβολή των νέων μέτρων είχε προτείνει στην διοίκηση του ΟΠΑΠ να διευρύνει τις δυνατότητες συμμετοχής στα τυχερά του παιγνίδια με την αξιοποίηση των δυνατοτήτων που προσφέρει σήμερα η τεχνολογία.

Μάλιστα κατά την τηλεδιάσκεψη της διοίκησης του ΟΠΑΠ με αναλυτές για την παρουσίαση των αποτελεσμάτων την περασμένη βδομάδα ανακοινώθηκε ότι «λόγω της προσωρινής αναστολής λειτουργίας του δικτύου των καταστημάτων από τα μέσα Μαρτίου, το τελευταίο διάστημα η προσθήκη τρίτης εβδομαδιαίας κλήρωσης στο Τζόκερ, (διεξάγεται κάθε Τρίτη από τις 31 Μαρτίου 2020), έχει ενισχύσει την online δραστηριότητα του Οργανισμού στο σκέλος των αριθμολαχείων.

Παράλληλα, ο ΟΠΑΠ προωθεί την περαιτέρω επέκταση της διαδικτυακής του παρουσίας με την προσθήκη νέων παιχνιδιών στο χαρτοφυλάκιο διαδικτυακών προϊόντων του».

Γράφει ο: 

Διαβάστε όλο το άρθρο με τίτλο: “ΟΠΑΠ: Η «απάντηση» του στην παρέμβαση της F&M Voice ” : στην πηγή:http://www.fmvoice.gr/

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ