Αρχική ΝΕΑ ΟΠΑΠΠΑΙΧΝΙΔΙΑ Τζίρος 3,1 δισ. στα τυχερά παιχνίδια τον Ιανουάριο

Τζίρος 3,1 δισ. στα τυχερά παιχνίδια τον Ιανουάριο

από ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΝΤΟΜΑΛΗΣ
Μόνο 2 λεπτά

Με ρυθμούς της τάξης του 35% αυξάνεται σε σχέση με πέρυσι ο κύκλος εργασιών της αγοράς τυχερών παιχνιδιών

Ο συνολικός κύκλος εργασιών (Total Gaming Revenue: TGR) διαμορφώθηκε στα 3,126 δισεκατομμύρια έναντι 2,3 δισεκατομμυρίων ευρώ τον αντίστοιχο μήνα του 2022.

Στα επιμέρους μεγέθη, ο διαδικτυακός τζόγος πραγματοποίησε τζίρο (TGR) 2,336 δισ. έναντι 1,717 δισ. O δε κύκλος εργασιών των καζίνο ενισχύθηκε στα 165,9 εκατ. από 101,4 εκατ. πέρυσι τον Ιανουάριο.

Σήμερα όλα γίνονται από το κινητό τηλέφωνο.
Βάλε και το δικό σου το πρακτορείο στα κινητά χιλιάδων παικτών!
Δοκίμασε ΔΩΡΕΑΝ

Τα στοιχεία για τον Ιανουάριο που δημοσίευσε η Επιτροπή Ελέγχου και Εποπτείας Παιγνίων (ΕΕΕΠ) είναι ενδεικτικά της δυναμικής με την οποία ξεκίνησε το 2023.

Αν και δεν υπάρχει απόλυτη συγκρισιμότητα των στοιχείων του φετινού Ιανουαρίου με τον περσινό, επειδή για ένα διάστημα στις αρχές του 2022 εξακολουθούσαν να εφαρμόζονται περιοριστικά μέτρα λόγω της πανδημίας, η ΕΕΕΠ χαρακτηρίζει «επουσιώδη τη συγκεκριμένη απόκλιση» αφού, όπως εξηγεί, «τα βασικά συνολικά μεγέθη του 2022 προσέγγισαν κατά πολύ εκείνα του 2019.

Χρειάζεσαι Digital Marketing  μόνο για το ΔΙΚΟ σου ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ?

Ο κύκλος εργασιών ή TGR αποτελεί το συνολικό ποσό που στοιχηματίζουν οι παίκτες. Εάν από αυτό αφαιρεθούν τα κέρδη των παικτών, προκύπτoυν τα ακαθάριστα έσοδα τυχερών παιχνιδιών (Gross Gaming Revenue: GGR), μέγεθος που ονομάζεται επίσης απόδοση παιχνιδιού.

Πρόκειται για μία βασική μέτρηση που χρησιμοποιείται από τις εταιρείες της βιομηχανίας των τυχερών παιχνιδιών και στοιχημάτων. Αυτά τα ακαθάριστα έσοδα από τυχερά παιχνίδια ισοδυναμούν με τις «πωλήσεις» και όχι με «κέρδος» ή «κέρδη».

Αν οι νέοι δεν βρίσκουν στα κινητά τους το πρακτορείο σου πως περιμένεις να σε γνωρίσουν και να έρθουν στο πρακτορείο σου?

Σε σύγκριση με τον Ιανουάριο 2022 η αύξηση των πονταρισμάτων φθάνει το 35%.

Ετσι τον Ιανουάριο μπήκαν στοιχήματα αξίας 3,126 δισ. (TGR) και μετά την αφαίρεση των κερδών των παικτών τα ακαθάριστα έσοδα των παροχών τυχερών παιχνιδιών (GGR) διαμορφώθηκαν στα 235,867 εκατ. από 200,5 εκατ. τον αντίστοιχο μήνα του 2022.

Πρόκειται για αύξηση της τάξης του 18%. Ωστόσο ο συνολικός κύκλος εργασιών στις διαδικτυακές εταιρείες ενισχύθηκε κατά 36% και τα ακαθάριστα έσοδά τους κατά 14%.

Θέλεις να το ανεβάσεις το πρακτορείο σου στην περιοχή σου?

Θέλεις να γίνεις ανταγωνιστικότερος και να αυξήσεις τον τζίρο σου

Ζήτησε μας να σε βοηθίσουμε ΕΔΩ

Εφόσον μέρος αυτής της δυναμικής συνεχιστεί και κατά τους επόμενους μήνες, τότε τα φετινά μεγέθη θα ξεπεράσουν εκείνα του 2022 όταν και ο συνολικός κύκλος εργασιών (ΤGR) των τυχερών παιγνίων, σύμφωνα με τα στοιχεία της Επιτροπής Εποπτείας και Ελέγχου Παιγνίων έφτασε τα 29,2 δισ. ευρώ, ποσό που αντιστοιχεί σε περίπου 15% του ΑΕΠ. Οσον αφορά τα έσοδα του Δημοσίου πέρυσι διαμορφώθηκαν στα 743,1 εκατ. ευρώ.

Διαβάστε όλο το άρθρο με τίτλο: Τζίρος 3,1 δισ. στα τυχερά παιχνίδια τον Ιανουάριο“” στην πηγή:https://www.kathimerini.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ