Αρχική ΝΕΑ ΟΠΑΠΠΑΙΧΝΙΔΙΑ OΠΑΠ: Ποιες είναι οι προσδοκίες από το Eurojackpot που έρχεται να προστεθεί στη ‘’βεντάλια’’ των παιχνιδιών

OΠΑΠ: Ποιες είναι οι προσδοκίες από το Eurojackpot που έρχεται να προστεθεί στη ‘’βεντάλια’’ των παιχνιδιών

από ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΝΤΟΜΑΛΗΣ
Μόνο 2 λεπτά

Το μεγαλύτερο τζακ πότ στο εν λόγω παιχνίδι πέτυχε ένας παίκτης από τη Δανία, τον περασμένο Ιούλιο.

Aντίστροφα μετρά πλέον χρόνος και επίσημα για την ένταξη του δημοφιλούς παιχνιδιού Eurojackpot στη βεντάλια παιχνιδιών του ΟΠΑΠ, σε μια προσπάθεια ανανέωσης του portfolio της εταιρείας, έχοντας βγει από την πανδημία με απώλειες.

Έχεις πρακτορείο και θέλεις να αυξησεις τους πελάτες του

 Κάνε κλικ εδώ

Έχουμε τον τρόπο για να σε βοηθίσουμε ! 

Επιβεβαιώνοντας, εν μέρει, πληροφορίες που υπήρχαν ήδη από τον περασμένο χειμώνα και μιλούσαν τότε για έναρξη του παιχνιδιού από τον ΟΠΑΠ μέσα στο καλοκαίρι, έχοντας μπει στο φθινόπωρο, είναι σε διαδικασία για να περάσει από τη Βουλή το σχετικό νομοσχέδιο με διάταξη για την αδειοδότηση του Eurojackpot, την επίγεια δηλαδή διεξαγωγή στην Ελλάδα του αριθμοπαιχνιδιού που διοργανώνεται πανευρωπαϊκά από την κοινοπραξία εταιρειών Eurojackpot Cooperation.

Το Eurojackpot θα συνιστά, όταν ξεκινήσει να λανσάρεται, ένα ακόμα όπλο στη φαρέτρα του ΟΠΑΠ, μέσω του οποίου η πολιτεία φιλοδοξεί αφενός στην άνοδο των κερδών των πρακτορείων του ΟΠΑΠ, που χάθηκαν τόσο λόγω πανδημίας, όσο και στην παρούσα φάση, εξαιτίας του διαδικτυκού τζόγου, αφετέρου στην αύξηση των φορολογικών εσόδων από παίγνια.

ΘΕΛΕΙΣ Marketing  μόνο για το ΔΙΚΟ σου ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ?

Θέλεις να το ανεβάσεις το πρακτορείο σου στην περιοχή σου?

Ζήτησε μας να σε βοηθίσουμε ΕΔΩ

Τι είναι όμως το συγκεκριμένο παιχνίδι;

Πρόκειται επί της ουσίας για ένα πανευρωπαϊκό Lotto που παίζεται σε 18 χώρες της Ευρώπης και προσφέρει έπαθλα (jackpots) μέχρι 120 εκατ. ευρώ.

Η αλλαγή προς τα πάνω, δε, είναι πρόσφατη, καθώς μέχρι το Μάρτιο του 2022 το μεγαλύτερο δυνατό ποσό που μπορούσε να κερδίσει κάποιος ήταν 90 εκατ. ευρώ.

Eπίσημα ξεκίνησε την πορεία του τον Μάρτιο του 2012, ενώ το 2017 ήταν που έγινε το μεγάλο ‘’μπαμ’’ στις χώρες της Ευρώπης με χώρες όπως η Δανία, η Τσεχία, η Ιταλία, η Ισπανία και άλλες, να συμμετέχουν στη διεξαγωγή του.

To Eurojackpot κοστίζει 2 ευρώ ανά στήλη και στόχος του τυχερού παιχνιδιού είναι οι παίκτες να βρουν τους νικητήριους αριθμούς σε σύνολο 50, όπως και δύο ακόμη σε σύνολο 12.

Στο Eurojackpot κάθε παίκτης μπορεί να επιλέξει πέντε αριθμούς μέσα από 50 «βασικούς αριθμούς» και παράλληλα να επιλέξει άλλους δύο αριθμούς μέσα από 10 «ευρωαριθμούς».

Κάθε μια τέτοια επτάδα (5+2) αριθμών κοστίζει 2 ευρώ.

Θέλεις να γίνεις ανταγωνιστικότερος και να αυξήσεις τον τζίρο σου

Ζήτησε μας να σε βοηθίσουμε ΕΔΩ

Χρειάζεσαι  Marketing  μόνο για το ΔΙΚΟ σου ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ?

Κατά δημοσιεύματα από το εξωτερικό τα οποία αποδίδονται στη διοργανώτρια εταιρεία, το παιχνίδι έχει μοιράσει μέχρι τώρα περισσότερα από 9,5 δισ. ευρώ σε περισσότερους από 6,5 εκατομμύρια Ευρωπαίους.

Μάλιστα, δεν έχουν λείψει και τα μεγάλα τζακ ποτ, με αποκορύφωμα τον Ιούλιο του 2022 από ένα παίκτη από την πόλη Brondy της Δανίας που κέρδισε 120 εκατ. ευρώ. Προηγουμένως, το 2021 είχαν σημειωθεί δύο jackpot ύψους 90 εκατ. ευρώ, που τα μοιράστηκαν τρία άτομα.

Διαβάστε όλο το άρθρο με τίτλο: “OΠΑΠ: Ποιες είναι οι προσδοκίες από το Eurojackpot που έρχεται να προστεθεί στη ‘’βεντάλια’’ των παιχνιδιών” στην πηγή: https://www.businessnews.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ