Αρχική ΝΕΑ ΟΠΑΠ ΟΠΑΠ ΚΥΠΡΟΥ:Ζητά δεύτερες σκέψεις για να γίνει νωρίτερα το άνοιγμα των πρακτορείων.

ΟΠΑΠ ΚΥΠΡΟΥ:Ζητά δεύτερες σκέψεις για να γίνει νωρίτερα το άνοιγμα των πρακτορείων.

από ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΝΤΟΜΑΛΗΣ
Μόνο 2 λεπτά

Παρά το ότι στην Ελλάδα τα πρακτορεία ΟΠΑΠ άνοιξαν με πρωτόκολλα ασφαλείας για το κοινό στις 11 Μαΐου, εντούτοις στην Κύπρο τα 200 πρακτορεία της ΟΠΑΠ Κύπρου προγραμματίζεται να ανοίξουν με βάση οδηγίες της κυβέρνησης την 1η Ιουνίου.

Όπως δήλωσε στο InBusinessNews στον συνάδελο Σωκράτη Ιωακείμ ,ο Διευθύνοντας σύμβουλος της ΟΠΑΠ Κύπρου Δημήτρης Αλετράρης ήδη εγκρίθηκε από το Υπουργείο Υγείας, το πρωτόκολλο ασφαλείας που θα ισχύει στα πρακτορεία το οποίο προβλέπει τα ακόλουθα:

Μέτρα ασφαλείας
-Δεν θα υπάρχουν καθόλου τραπέζια και καρέκλες στα πρακτορεία
-Θα υπάρχουν παντού αντισηπτικά
-Δεν θα επιτρέπεται η είσοδος στο πρακτορείο πέραν από 2-3 άτομα ανάλογα με τα τ.μ. κάθε πρακτορείου
-Θα υπάρχει σύσταση όπως οι παίκτες, λένε προφορικά τους αριθμούς που θέλουν να στοιχηματίσουν στον πράκτορα τους.

Η ειδική περίπτωση του ΚΙΝΟ
«Τα πρακτορεία μας στην ουσία θα λειτουργούν μόνο με take away. Ενώ για παιχνίδια όπως είναι το ΚΙΝΟ όπου υπάρχει κλήρωση κάθε 5 λεπτά, οι παίκτες θα μπορούν να παίζουν στοίχημα για συνεχόμενες κληρώσεις και ακολούθως θα μπορούν να κοιτάξουν μέσω του κινητού τους τηλεφώνου, για το κατά πόσο έχουν κερδίσει», ανέφερε.

Να γίνουν δεύτερες σκέψεις
Ο κ. Αλετράρης κάλεσε παράλληλα την κυβέρνηση να κάνει δεύτερες σκέψεις και να επιτρέψει να γίνει νωρίτερα το άνοιγμα των πρακτορείων όπως έγινε και στην Ελλάδα.
«Η ΟΠΑΠ Κύπρου δεν προσφέρει ποδοσφαιρικό στοιχηματισμό, οπόταν κατά την άποψη μας έπρεπε τα πρακτορεία μας να ανοίξουν με τα πρωτόκολλα ασφαλείας που εγκρίθηκαν νωρίτερα», υπογράμμισε.

Τι θα γίνει με τα Τζακ Ποτ
Ξεκαθάρισε παράλληλα πως σε περίπτωση τζακ ποτ οι Κύπριοι παίκτες θα μπορούν να κερδίσουν όλο το ποσό μετά το άνοιγμα των πρακτορείων στο νησί.

Αναβάθμισε την θέση του πρακτορείου σου στον ανταγωνισμό και δώσε ηλεκτρονικά κίνητρα στους παίκτες να το επισκέπτονται!

Μείωση κερδών σημαίνει μείωση κοινωνικής προσφοράς
Αναφερόμενος τέλος στον αντίκτυπο του κορωνοϊού στα κέρδη της ΟΠΑΠ Κύπρου, ανέφερε πως το πλήγμα είναι αρκετά μεγάλο, αλλά για την ώρα δεν μπορεί να γίνει ακριβής εκτίμηση.
«Αντιλαμβάνεστε πως όσο μειώνονται τα κέρδη μας, μειώνεται και η κοινωνική μας προσφορά καθώς αποτελούν συγκοινωνούντα δοχεία», κατέληξε.

Διαβάστε όλο το άρθρο με τίτλο: ” ΟΠΑΠ ΚΥΠΡΟΥ:Ζητά δεύτερες σκέψεις για να γίνει νωρίτερα το άνοιγμα των πρακτορείων.Ποιά τα μέτρα ασφαλείας επαναλειτουργίας” : στην πηγή:http://www.athlitiki.com

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ