Αρχική ΝΕΑ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΩΝ ΟΠΑΠ: Επαναλειτουργούν από Δευτέρα τα VLTs

ΟΠΑΠ: Επαναλειτουργούν από Δευτέρα τα VLTs

από ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΝΤΟΜΑΛΗΣ
Μόνο < 1 λεπτό

Από αύριο η εξυπηρέτηση καθήμενων.

Ο ΟΠΑΠ καλεί τους πελάτες να τηρούν τις οδηγίες πρόληψης και υγιεινής των αρχών και να αποφεύγουν τον συνωστισμό εντός και εκτός των καταστημάτων.

Ο ΟΠΑΠ  ανακοινώνει την επαναλειτουργία των παιχνιδιών PLAY (VLTs) από τις 8 Ιουνίου 2020, στο δίκτυο καταστημάτων PLAY και πρακτορείων OΠAΠ σε όλη την Ελλάδα, σε συνέχεια σχετικών αποφάσεων της ελληνικής κυβέρνησης για τη σταδιακή άρση των περιοριστικών μέτρων για τη συγκράτηση της εξάπλωσης του ιού Covid-19. Επιπλέον, η εξυπηρέτηση καθήμενων εντός των καταστημάτων του εμπορικού δικτύου του OΠAΠ επιτρέπεται από τις 6 Ιουνίου 2020.

Σταθερή δέσμευση του OΠAΠ είναι η προστασία της υγείας και της ασφάλειας των συνεργατών, των πελατών και των εργαζομένων στο δίκτυο των καταστημάτων του. Στο πλαίσιο αυτό, η εταιρεία υιοθετεί ολοκληρωμένα μέτρα πρόληψης ενάντια στην εξάπλωση του ιού Covid-19, τα οποία συμμορφώνονται πλήρως με τους κανόνες λειτουργίας που έχουν θεσπίσει οι αρμόδιες αρχές. Ο OΠAΠ και το δίκτυο του υλοποιούν επιπλέον ενέργειες, ώστε να προσφέρουν υπεύθυνα μια ασφαλή παικτική εμπειρία στους πελάτες, οι οποίοι έχουν πλέον πρόσβαση σε όλα τα παιχνίδια της εταιρείας.

Για την ομαλή λειτουργία των καταστημάτων και την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση τους, ο OΠAΠ καλεί τους πελάτες να τηρούν τις οδηγίες πρόληψης και υγιεινής των αρχών και να αποφεύγουν το συνωστισμό εντός και εκτός των καταστημάτων.

Διαβάστε όλο το άρθρο με τίτλο: “ΟΠΑΠ: Επαναλειτουργούν από Δευτέρα τα VLTs ” : στην πηγή:https://www.euro2day.gr/

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ