Αρχική ΝΕΑ ΟΠΑΠ Φορολογικό πιστοποιητικό με συμπέρασμα χωρίς επιφύλαξη έλαβε η ΟΠΑΠ

Φορολογικό πιστοποιητικό με συμπέρασμα χωρίς επιφύλαξη έλαβε η ΟΠΑΠ

από ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΝΤΟΜΑΛΗΣ
Μόνο < 1 λεπτό
Φορολογικό πιστοποιητικό με συμπέρασμα χωρίς επιφύλαξη έλαβε ο ΟΠΑΠ. Ακόμα, υπέρ του Ελληνικού Δημοσίου πρόκειται να παραγραφούν μετά τις 31/12 τα μερίσματα για χρήση 2013 που δεν έχουνε εισπραχθεί.

Η ΟΠΑΠ εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία ενημερώνει ότι μετά την ολοκλήρωση του ειδικού φορολογικού ελέγχου για τη χρήση 2018 που διενεργήθηκε από τους νόμιμους ελεγκτές, έλαβε φορολογικό πιστοποιητικό με συμπέρασμα χωρίς επιφύλαξη.

Φορολογικό πιστοποιητικό χωρίς επιφύλαξη για τη χρήση 2018 έλαβαν επίσης και οι θυγατρικές της εταιρείες, ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΛΑΧΕΙΑ Α.Ε., ΟΠΑΠ ΠΑΡΟΧΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ Α.Ε., ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΕΣ Α.Ε., TORA DIRECT A.E. και TORA WALLET Α.Ε.

Στις 31/12 παραγράφεται το μέρισμα της χρήσης του 2013

Επίσης, η ΟΠΑΠ ενημερώνει τους μετόχους της ότι στις 31/12/2019 συμπληρώνεται η πενταετής προθεσμία για την είσπραξη του μερίσματος της εταιρικής χρήσης 2013.

Μετά την παρέλευση της παραπάνω ημερομηνίας, τα μερίσματα που δεν θα έχουν εισπραχθεί από τους δικαιούχους μετόχους παραγράφονται υπέρ του Ελληνικού Δημοσίου.

Οι κ.κ. μέτοχοι που δικαιούνται το μέρισμα χρήσης 2013 και δεν το έχουν εισπράξει μπορούν να απευθύνονται τις εργάσιμες ημέρες και ώρες στη Διεύθυνση Επενδυτικών Σχέσεων της Εταιρίας για την είσπραξή του.

Διαβάστε όλο το άρθρο με τίτλο: “Φορολογικό πιστοποιητικό με συμπέρασμα χωρίς επιφύλαξη έλαβε η ΟΠΑΠ ” : στην πηγή:https://www.businessdaily.gr/

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ