Αρχική ΤΥΧΕΡΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑΠΑΡΑΝΟΜΑ ΤΥΧΕΡΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ Άρτα: Συλλήψεις για τυχερά παιχνίδια – Είχαν μετατρέψει σπίτι σε λέσχη

Άρτα: Συλλήψεις για τυχερά παιχνίδια – Είχαν μετατρέψει σπίτι σε λέσχη

από ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΝΤΟΜΑΛΗΣ
Μόνο < 1 λεπτό

Συνελήφθησαν χθες το απόγευμα στην πόλη της Άρτας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Άρτας και της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας Άρτας έξι ατομά, γιατί είχαν μετατρέψει ένα σπίτι σε λέσχη. Σε βάρος των συληφθέντων σχηματίσθηκε δικογραφία για παράβαση της νομοθεσίας περί παιγνίων και τους επιβλήθηκαν πρόστιμα για παραβίαση των μέτρων κατά του κορονοιού.

Σήμερα όλα γίνονται από το κινητό τηλέφωνο.
Βάλε και το δικό σου το πρακτορείο στα κινητά χιλιάδων παικτών!
Δοκίμασε ΔΩΡΕΑΝ

Ειδικότερα, οι αστυνομικοί, στο πλαίσιο αξιοποίησης πληροφοριών για διεξαγωγή τυχερών παιγνίων σε σπίτι στην πόλη της Άρτας, πραγματοποίησαν αιφνιδιαστικό έλεγχο, παρουσία δικαστικού λειτουργού, σε σπίτι όπου ο ιδιοκτήτης του μαζί με πέντε ακόμα άτομα έπαιζαν το παράνομο τυχερό παίγνιο «Texas Holdem Poker».
Στο σπίτι βρέθηκαν και κατασχέθηκαν το χρηματικό ποσό των 900 ευρώ, 499 μάρκες διαφόρων χρωμάτων και αξίας καθώς και 4 τράπουλες.

Στον ιδιοκτήτη του σπιτιού επεβλήθη πρόστιμο 3.000 ευρώ για διοργάνωση συνάθροισης και από 300 ευρώ σε κάθε παραβρισκόμενο. Προανάκριση για την υπόθεση διενήργησε το Τμήμα Ασφάλειας Άρτας.

Διαβάστε όλο το άρθρο με τίτλο: “Άρτα: Συλλήψεις για τυχερά παιχνίδια – Είχαν μετατρέψει σπίτι σε λέσχη ” : στην πηγή:https://www.lawandorder.gr/

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ