Αρχική ΤΥΧΕΡΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑΠΑΡΑΝΟΜΑ ΤΥΧΕΡΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ Θεσσαλονίκη: Χειροπέδες σε τέσσερα άτομα για παράνομα τυχερά παιχνίδια

Θεσσαλονίκη: Χειροπέδες σε τέσσερα άτομα για παράνομα τυχερά παιχνίδια

από ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΝΤΟΜΑΛΗΣ
Μόνο < 1 λεπτό

Από τη Υποδιεύθυνση Οικονομικής Αστυνομίας Βορείου Ελλάδος εντοπίστηκε την Πέμπτη, 19 Δεκεμβρίου 2019, σε περιοχή της Θεσσαλονίκης, κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος, όπου διεξάγονταν παράνομα τυχερά παίγνια.

Συνελήφθησαν ο προσωρινά υπεύθυνος και τρεις παίκτες και σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία -κατά περίπτωση- για παραβάσεις της νομοθεσίας για τα παίγνια στην οποία περιλαμβάνεται και ο ιδιοκτήτης του καταστήματος.

Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο χώρο, διαπιστώθηκε να έχουν εγκατασταθεί 22 ηλεκτρονικοί υπολογιστές οι οποίοι ελέγχονταν από κεντρικό ηλεκτρονικό υπολογιστή – server, ενώ στην οθόνη δύο εξ’ αυτών εμφανίζονταν τυχερά παίγνια και μονάδες πονταρίσματος.

Στο πλαίσιο αυτό, ύστερα από έρευνα που πραγματοποιήθηκε στους χώρους του καταστήματος, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

22 πλήρεις ηλεκτρονικοί υπολογιστές,
πλήρης ηλεκτρονικός υπολογιστής (server) και
το χρηματικό ποσό των 325 ευρώ.
Σημειώνεται ότι στο κατάστημα ήταν εγκατεστημένοι και λειτουργούσαν ηλεκτρονικοί υπολογιστές χωρίς σχετική άδεια της αρμόδιας αρχής.

Οι συλληφθέντες, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους, οδηγήθηκαν στην Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.

Διαβάστε όλο το άρθρο με τίτλο: ” Θεσσαλονίκη: Χειροπέδες σε τέσσερα άτομα για παράνομα τυχερά παιχνίδια” : στην πηγή:https://epiloges.tv/

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ