Αρχική ΤΥΧΕΡΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑΕΤΑΙΡΙΚΑ ΝΕΑ Stoiximan: Το… ξεφόρτωμα του Μάρη και η έξυπνη κίνηση του κυρίαρχου ΟΠΑΠ

Stoiximan: Το… ξεφόρτωμα του Μάρη και η έξυπνη κίνηση του κυρίαρχου ΟΠΑΠ

από ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΝΤΟΜΑΛΗΣ
Μόνο 2 λεπτά

Ήταν το 2018 όταν ο ΟΠΑΠ… ξεκίνησε να συνδέει το όνομά του με την Stoiximan, συμφερόντων Δημήτρη Μάρη, αποκτώντας κάποιες πρώτες μετοχές.

Γράφει η: 

Σήμερα, εν έτει 2020 και με τον επιχειρηματία να είναι με το ένα πόδι… εκτός από τις εταιρίες που προσπάθησε να αναδείξει τα τελευταία χρόνια και να έχει αρχίσει εδώ και μήνες την αποδέσμευσή του από αυτές, ήταν μια καλή ευκαιρία για τον ΟΠΑΠ να ενισχύσει την παρουσία του στο διαδικτυακό στοίχημα: Ένας κλάδος στον οποίο, μεσούσης και της… καραντίνας, ανοίγεται ακόμα περισσότερο πεδίο δόξης λαμπρόν.

Στο επόμενο βήμα του ΟΠΑΠ, το οποίο συζητιούνταν με την πλευρά των επιχειρηματιών του Stoiximan τους τελευταίους μήνες με… γράψιμο και σβήσιμο από την αρχή για τους όρους και το αντίτιμο, συνέβαλε και η νομική διευθέτηση του τοπίου του διαδικτυακού στοιχήματος, η πρόθεση για την οποία υπήρχε έντονα τα τελευταία χρόνια.

Με το deal αυτό, το οποίο ξεπερνά τα 160 εκατ. ευρώ, ο ΟΠΑΠ αναδεικνύεται σε έναν από τους βασικούς παίκτες του διαδικτυακού στοιχήματος.

Από την άλλη πλευρά, οι επικεφαλής της Stoiximan λαμβάνουν αυτά που μπορούν από την επιτυχία της πλατφόρμας τα προηγούμενα χρόνια, όμως δεν θα είναι αυτοί που καρπωθούν το μεγάλο μέρος των εσόδων μετά από την οριοθέτηση του κλάδου του διαδικτυακού στοιχήματος.

Είναι χαρακτηριστικό ότι το 2019 ο όμιλος Stoiximan, υπό την μητρική εταιρεία TCB, σημείωσε έσοδα 245,2 εκατ. ευρώ και κέρδη προ τόκων και φόρων ύψους 36,4 εκατ. ευρώ.

Την ίδια στιγμή, οι δραστηριότητες του ομίλου της σε Ελλάδα και Κύπρο κατέγραψαν έσοδα 196,7 εκατ. ευρώ, που αντιστοιχούν στο 80% των συνολικών εσόδων του.

Διαβάστε όλο το άρθρο με τίτλο: “Stoiximan: Το… ξεφόρτωμα του Μάρη και η έξυπνη κίνηση του κυρίαρχου ΟΠΑΠ “ : στην πηγή:http://www.fmvoice.gr/

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ