Αρχική ΤΥΧΕΡΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑΕΤΑΙΡΙΚΑ ΝΕΑ Συνεργασία Intralot και Microsoft στην ψηφιακή τεχνολογία

Συνεργασία Intralot και Microsoft στην ψηφιακή τεχνολογία

από ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΝΤΟΜΑΛΗΣ
Μόνο 2 λεπτά

Intralot έκανε γνωστό ότι θα συνεργαστεί με την Microsoft για την ενδυνάμωση της ψηφιακής τεχνολογίας της εταιρίας μέσω του Microsoft Azure.

Η σύμπραξη αυτή αποτελεί σημαντικό ορόσημο για την Intralot, όπως αναφέρει η εταιρία σε σχετική της ανακοίνωση, καθώς ενισχύει τον κύριο πυλώνα της στρατηγικής της, που αφορά στην εισαγωγή επιχειρηματικής καινοτομίας μέσω ψηφιακής τεχνολογίας.

Οι νέες σειρές προϊόντων της εταιρίας για τα εμπορικά και διαδικτυακά σημεία πώλησης, Lotos X για τυχερά παιχνίδια και INTRALOT Orion για αθλητικό στοιχηματισμό, είναι άμεσα διαθέσιμες για μεταφορά σε περιβάλλον cloud, εξασφαλίζοντας γρήγορη διάθεση στην αγορά, άμεση επεκτασιμότητα, διαθεσιμότητα και διαλειτουργικότητα. Στόχος της σύμπραξης είναι η ενδυνάμωση της Intralot με ένα λειτουργικό μοντέλο cloud, το οποίο αυξάνει την αποδοτικότητα και συμβάλει αποτελεσματικά στην ταχεία υλοποίηση του ψηφιακού μετασχηματισμού όλων των δραστηριοτήτων της εταιρίας.

Σήμερα όλα γίνονται από το κινητό τηλέφωνο.
Βάλε και το δικό σου το πρακτορείο στα κινητά χιλιάδων παικτών!
Δοκίμασε ΔΩΡΕΑΝ

Η Intralot χρησιμοποιεί το Azure, μια cloud πλατφόρμα που λειτουργεί σε πάνω από 60 περιοχές παγκοσμίως, για να ενισχύσει την ψηφιακή εξέλιξη της, παρέχοντας υπηρεσίες 24/7 σε διεθνές επίπεδο, εξασφαλίζοντας γρήγορη διάθεση στην αγορά και επιταχύνοντας την καινοτομία σε προϊόντα και υπηρεσίες μέσω της αξιοποίησης cloud τεχνολογίας. Το Azure δίνει τη δυνατότητα σε iGaming πελάτες να δημιουργήσουν ένα υψηλό επίπεδο ανθεκτικότητας και επεκτασιμότητας. 

«Είμαστε ιδιαίτερα ενθουσιασμένοι που θα συνεργαστούμε με την Microsoft, καθώς επιταχύνουμε την υλοποίηση της στρατηγικής μας για τον ψηφιακό μετασχηματισμό των αγορών που εξυπηρετούμε», δήλωσε ο Χρήστος Δημητριάδης, Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου Intralot . «Το Lotos X και το INTRALOT Orion έχουν σχεδιαστεί με στόχο τη δυνατότητα δημιουργίας οικοσυστημάτων, την ταχεία διάθεση ενός διαφοροποιημένου χαρτοφυλακίου προϊόντων τυχερών παιχνιδιών και την εξυπηρέτηση των νέων απαιτήσεων των παικτών και των διοργανωτών τυχερών παιχνιδιών. Μέσα από το Microsoft Azure, τα προϊόντα μας προσφέρουν στους οργανισμούς διαχείρισης τυχερών παιχνιδιών απεριόριστες δυνατότητες».

«Η σύμπραξη μας με την Intralot είναι ένα επίτευγμα που αντανακλά τον τρόπο με τον οποίο η τεχνολογία μπορεί να ωθήσει την ανάπτυξη και το στρατηγικό όραμα ενός μεγάλου ομίλου, που κατέχει ηγετική θέση στον κλάδο των τυχερών παιχνιδιών», δήλωσε ο Θεοδόσης Μιχαλόπουλος, Διευθύνων Σύμβουλος της Microsoft, Ελλάδος, Κύπρου και Μάλτας. «Το Microsoft Azure έχει σχεδιαστεί για να βοηθά τους οργανισμούς να ανταποκρίνονται στις επιχειρηματικές τους προκλήσεις και την επιτυχημένη προσαρμογή τους σε ένα διαρκώς μεταβαλλόμενο περιβάλλον».

Διαβάστε όλο το άρθρο με τίτλο: “Συνεργασία Intralot και Microsoft στην ψηφιακή τεχνολογία ” : στην πηγή:https://www.sofokleousin.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ