Αρχική ΝΕΑ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΩΝΠΡΑΚΤΟΡΕΙΑ Πυρά των πρακτόρων ΟΠΑΠ Μαγνησίας κατά της κυβερνητικής πολιτικής

Πυρά των πρακτόρων ΟΠΑΠ Μαγνησίας κατά της κυβερνητικής πολιτικής

από ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΝΤΟΜΑΛΗΣ
Μόνο 2 λεπτά

Mε ανακοίνωσή του, το Σωματείο Επαγγελματιών Πρακτόρων Παιχνιδιών Πρόγνωσης ΟΠΑΠ ΑΕ-Ν. Μαγνησίας αναφέρει ότι ο κλάδος έχει πληγεί εξαιτίας της πανδημίας, επιρρίπτοντας ευθύνες στην κυβέρνηση για την κατάσταση που επικρατεί στα νοσοκομεία, αλλά και για τους περιορισμούς όσον αφορά τον εορτασμό της επετείου του Πολυτεχνείου.

Στην ανακοίνωση αναφέρονται τα εξής: «Οι στιγμές που ζει ο ελληνικός λαός λόγω της πανδημίας του covid-19 είναι πρωτόγνωρες αλλά και κρίσιμες. Συγκεκριμένα στον Βόλο και στην Λάρισα τα κρούσματα πολλαπλασιάζονται και οι δυνατότητες των νοσοκομείων της περιοχής είναι πραγματικά περιορισμένες λόγω της έλλειψης μόνιμου υγειονομικού προσωπικού και ΜΕΘ σε όλη τη Θεσσαλία. Οι γιατροί μας κάνουν πραγματικό αγώνα σε αντίξοες συνθήκες για να περιθάλψουν το κάθε περιστατικό, αλλά είναι πραγματικά λίγοι σε αριθμό για να ανταπεξέρθουν σε αυτό που συμβαίνει με ευθύνη της κυβέρνησης.

Άλλαξε πράγματα όσο ακόμα έχεις παίκτες στο πρακτορείο σου!
Χρησιμοποίησε τον ίντερνετ για να βοηθήσεις τις πωλήσεις σου
Δες πως θα το κάνεις εδώ

Σαν σωματείο πρακτόρων ΟΠΑΠ είμαστε δίπλα τους στην καθημερινή τους μάχη με όλες τις ελλείψεις που αντιμετωπίζουν.

Δυστυχώς είμαστε ένας από τους κλάδους αυτοαπασχολούμενων που μαζί με την εστίαση και το λιανεμπόριο έχουμε βρεθεί σε μια οριακή θέση επιβίωσης, με ευθύνη της κυβέρνησης και της ανεπάρκειας της για διαχείρισης της πανδημίας. Κατά την λειτουργίας μας την περίοδο της υγειονομικής κρίσης, όλα τα καταστήματα του δικτύου της ΟΠΑΠ, αποτελέσαμε υπόδειγμα πιστής εφαρμογής των μέτρων ασφαλείας, με αποτέλεσμα να μην εμφανιστεί ούτε ένα κρούσμα covid-19 σε ιδιοκτήτες, εργαζομένους ή πελάτες των καταστημάτων μας. Πλέον τα μαγαζιά μας είναι κλειστά με αποκλειστική ευθύνη της κυβέρνησης και η μόνη χρηματοδότηση θα προέρθει μέσα από δάνειο της όποιας επιστρεπτέας προκαταβολής.

Ταυτόχρονα η κάθε μορφή αντίδρασης απαγορεύεται με αιχμή τον εορτασμό της επετείου του πολυτεχνείου από μία κυβέρνηση που λειτουργεί με απαγόρευση ελευθερίας έκφρασης κάθε μορφής.

Σε αυτή τη συγκυρία καλούμε τους αυτοαπασχολούμενους της πόλης μας σε αγώνα για τα αυτονόητα δικαιώματα στη ζωή ,στην εργασία, στην ελευθερία…».

Διαβάστε όλο το άρθρο με τίτλο: ” Πυρά των πρακτόρων ΟΠΑΠ Μαγνησίας κατά της κυβερνητικής πολιτικής” : στην πηγή:https://magnesianews.gr/

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ