Αρχική Uncategorized Όλο και περισσότερες γυναίκες συμμετέχουν σε τυχερά παιχνίδια (ΒΙΝΤΕΟ)

Όλο και περισσότερες γυναίκες συμμετέχουν σε τυχερά παιχνίδια (ΒΙΝΤΕΟ)

από ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΝΤΟΜΑΛΗΣ
Μόνο 2 λεπτά

Ερευνα που πραγματοποίησε η Εθνική Αρχή Στοιχημάτων κατέδειξε ότι εννέα στις δέκα γυναίκες έχουν δοκιμάσει την τύχη τους στα τυχερά παιχνίδια.

Με αφορμή την συγκεκριμένη έρευνα, η Πρόεδρος της Εθνικής Αρχής Στοιχημάτων, Ιωάννα Φιάκου, μίλησε στην εκπομπή Alpha Ενημέρωση σε σχέση με τις ενδείξεις της και τις δράσεις που θα ακολουθήσουν με βάση αυτές.

Έχεις πρακτορείο και θέλεις να αυξησεις τους πελάτες του

 Κάνε κλικ εδώ

Έχουμε τον τρόπο για να σε βοηθίσουμε ? 

«Υπάρχει παγκόσμια ανοδική τάση συμμετοχής των γυναικών στα τυχερά παιχνίδια και ως συνεπακόλουθο αύξηση της προβληματικής και παθολογικής ενασχόλησης.

Σύμφωνα με την έρευνα που πραγματοποιήσαμε, 9 στις 10 γυναίκες έχουν παίξει έστω και μια φορά στην ζωή τους τυχερά παιχνίδια. Το 21% παρουσιάζει προβληματική ενασχόληση και το 1,2 παρουσιάζει παθολογική.

2 στις 10 γυναίκες έχουν παίξει τυχερά παιχνίδια πριν τα 11 τους έτη ενώ πριν τα 18 τους το 45%.

Τα δημοφιλέστερα τυχερά παιχνίδια μεταξύ των γυναικών είναι τα ξυστά λαχεία με 94% και τα αριθμολαχεία με 93%.

Ζήτησε μας να σε βοηθίσουμε ΕΔΩ

3 στις 10 ομολογούν ότι έχουν άτομα στην ζωή τους που αντιμετωπίζουν ή έχουν αντιμετωπίσει πρόβλημα εθισμού στα τυχερά παιχνίδια.

Μόλις το 1% είναι πιθανές παθολογικές συμμετέχοντες σε τυχερά παιχνίδια ενώ το 21% παρουσιάζει  συμπτώματα πιθανής παθολογικής συμπεριφοράς.

ΘΕΛΕΙΣ Marketing  μόνο για το ΔΙΚΟ σου ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ?

Θέλεις να το ανεβάσεις το πρακτορείο σου στην περιοχή σου?

Το 7% δήλωσε πως ένιωσε ενοχές για τις συνέπειες της συμμετοχής τους σε τυχερά παιχνίδια»

Η έρευνα κατέδειξε επίσης ότι το 2% των γυναικών προσπάθησε να διακόψει αλλά το θεώρησε ανέφικτο, με την κ. Φιάκου να δηλώνει πως σε αυτές τις γυναίκες θέλουν να εστιάσουν, προκειμένου να τις βοηθήσουν.

«Στις γυναίκες αυτό που κυριαρχεί είναι πιο συναισθηματικοί λόγοι που μπορεί να την οδηγήσουν σε συμμετοχή στα τυχερά παιχνίδια και υπέρμετρη ενασχόληση με αυτά»

Έχοντας υπόψη αυτά τα δεδομένα, η Εθνική Αρχή Στοιχημάτων, έχει ανακοινώσει πρόγραμμα σε συνεργασία με το ΣΠΑΒΟ και την Αρχή Αντιμετώπισης Εξαρτήσεων, με απώτερο σκοπό να βοηθηθούν γυναίκες οι οποίες αντιμετωπίζουν βία και πθανόν αυτή να συσχετίζεται με εθισμό σε τυχερά παιχνίδια.

Θέλεις να γίνεις ανταγωνιστικότερος και να αυξήσεις τον τζίρο σου

Ζήτησε μας να σε βοηθίσουμε ΕΔΩ

«Οι εκστρατείες που γίνονται έχουν ως στόχο να περάσουν το μήνυμα στον κόσμο που συμμετέχει στα τυχερά παιχνίδια ότι πρέπει να το κρατάει σε ένα επίπεδο διασκέδασης. Να μην το θεωρεί ως εναλλακτικό τρόπο αύξησης του εισοδήματος και να οδηγείται σε προβληματικές και παθολογικές συμπεριφορές.

Την ίδια στιγμή οι γονείς να μην θεωρούν τα τυχερά παιχνίδια ως ένα αθώο παιχνίδι. Δημιουργείς το αίσθημα του εύκολου κέρδους στα παιδιά σε μια κατάσταση που δεν μπορούν να το αντιμετωπίσουν»

Διαβάστε όλο το άρθρο με τίτλο: “Όλο και περισσότερες γυναίκες συμμετέχουν σε τυχερά παιχνίδια (ΒΙΝΤΕΟ)” στην πηγή:https://www.alphanews.live/

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ