Αρχική ΝΕΑ ΟΠΑΠΕΤΑΙΡΙΚΑ ΝΕΑ ΟΠΑΠ : 228,8 εκ η προμήθεια των πρακτόρων, 317,6 το μέρισμα των μετόχων για το 2021!

ΟΠΑΠ : 228,8 εκ η προμήθεια των πρακτόρων, 317,6 το μέρισμα των μετόχων για το 2021!

από ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΝΤΟΜΑΛΗΣ
Μόνο 2 λεπτά

Μετά τη διανομή μερίσματος και προμερίσματος από τα κέρδη της περυσινής χρήσης (συνολικά 0,60 ευρώ ανά μετοχή ή 4,3% επί της τρέχουσας χρηματιστηριακής τιμής), ο ΟΠΑΠ προσφέρει πρόσθετη μεγάλη απόδοση στους μετόχους, διανέμοντας 317,6 εκατ. ευρώ από αποθεματικά.

Ανά μετοχή θα δοθούν 0,90 ευρώ, ποσό που αντιστοιχεί σε απόδοση 6,5% επί της τρέχουσας χρηματιστηριακής τιμής της μετοχής.

Χάνεις πελάτες καθημερινά από το ίντερνετ?

Βάλε και το δικό σου πρακτορείο στον κόσμο των Ψηφιακών Πρακτορείων και ψάρεψε τους από το ίντερνετ δωρεάν!

Κάνε κλικ εδώ και για το δικό σου πρακτορείο!

 Το διανεμόμενο ποσό είναι αποθεματικά από έκδοση μετοχών υπέρ το άρτιο, τα οποία κεφαλαιοποιούνται και εν συνεχεία μοιράζονται με λογιστικές τακτοποιήσεις (αυξομείωση κεφαλαίου και ονομαστικής αξίας).

 Η ισχυρή κεφαλαιακή θέση και η πλεονάζουσα ρευστότητα δίνουν τη δυνατότητα στον ΟΠΑΠ να προσφέρει υψηλή απόδοση στους μετόχους του.. Μετά τη διανομή των 317,6 εκατ. ευρώ θα μειωθεί αντιστοίχως η καθαρή θέση της εταιρείας της εταιρείας, αλλά θα βελτιωθεί ο δείκτης απόδοσης ιδίων κεφαλαίων, ο οποίος αποτελεί σημαντικό κριτήριο αξιολόγησης της εταιρείας και της μετοχής της από διεθνή επενδυτικά χαρτοφυλάκια.

ΘΕΛΕΙΣ Marketing  μόνο για το ΔΙΚΟ σου ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ?

Θέλεις να το ανεβάσεις το πρακτορείο σου στην περιοχή σου?

Θέλεις να γίνεις ανταγωνιστικότερος και να αυξήσεις τον τζίρο σου

Ζήτησε μας να σε βοηθίσουμε ΕΔΩ

Την επιστροφή κεφαλαίου θα δικαιούνται όποιοι κατέχουν μετοχές ΟΠΑΠ στο κλείσιμο της συνεδρίασης  της Πέμπτης 28 Ιουλίου. Από την Παρασκευή 29 Ιουλίου οι μετοχές θα είναι διαπραγματεύσιμες στο Χρηματιστήριο το δικαίωμα απόληψης 0,90€..Η τιμή εκκίνησης θα διαμορφωθεί αναλόγως, βάσει του Κανονισμού του Χ.Α. 

Η καταβολή των 0,90€ ανά μετοχή θα ξεκινήσει την Πέμπτη 4 Αυγούστου

Διαβάστε όλο το άρθρο με τίτλο: “Ο ΟΠΑΠ μοιράζει στους μετόχους του 317,6 εκατ. ευρώ” στην πηγή:https://www.sofokleousin.gr/

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ