Αρχική Uncategorized ΟΠΑΠ: Ισχυρή ανάπτυξη και σημαντική ανταμοιβή για τους μετόχους 

ΟΠΑΠ: Ισχυρή ανάπτυξη και σημαντική ανταμοιβή για τους μετόχους 

από ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΝΤΟΜΑΛΗΣ
Μόνο < 1 λεπτό

Με συμμετοχή-ρεκόρ, που ανήλθε στο 79,59%, πραγματοποιήθηκε η Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση του ΟΠΑΠ, κατά την οποία οι μέτοχοι της εταιρείας ενέκριναν με ευρεία πλειοψηφία το σύνολο των θεμάτων της ημερήσιας διάταξης.

Σε αυτά περιλαμβάνονταν οι προτάσεις του Διοικητικού Συμβουλίου του ΟΠΑΠ για την ανταμοιβή των μετόχων για το οικονομικό έτος 2022, η οποία ανήλθε συνολικά στα 1,45 ευρώ ανά μετοχή.

Η απόδοση αυτή είναι από τις υψηλότερες μεταξύ των ελληνικών εισηγμένων εταιρειών, γεγονός που επιβεβαιώνει τη σταθερή δέσμευση του ΟΠΑΠ στη δημιουργία αξίας για τους μετόχους του.

Με την οθόνη των Live Pro της Master Bet  προσφέρεις στους παίκτες του πρακτορείου σου έγκυρα ζωντανά αποτελέσματα και ΧΩΡΙΣ προβλήματα και ελλείψεις !

Στο πλαίσιο της Γενικής Συνέλευσης, οι μέτοχοι του ΟΠΑΠ εξέφρασαν την ικανοποίησή τους για τις ισχυρές επιδόσεις της εταιρείας, η οποία σημείωσε σημαντική ανάπτυξη σε όλους τους βασικούς οικονομικούς δείκτες για το 2022.

Ειδικότερα, τα καθαρά έσοδα προ εισφορών (GGR) ανήλθαν στα 1,9 δισ. ευρώ, τα κέρδη προ τόκων, φόρων και αποσβέσεων (EBITDA) στα 736 εκατ. ευρώ και τα καθαρά κέρδη στα 592,3 εκατ. ευρώ.

Τα Live Pro της Master Bet σχεδιασμένα για να βοηθούν τον πράκτορα!

Δοκίμασε τώρα Δωρεάν ΕΔΩ!

Επίσης, οι μέτοχοι εξήραν το τεράστιο κοινωνικό έργο του ΟΠΑΠ και την επιτυχημένη στρατηγική ESG της εταιρείας.

Διαβάστε όλο το άρθρο με τίτλο: “ΟΠΑΠ: Ισχυρή ανάπτυξη και σημαντική ανταμοιβή για τους μετόχους – Οι προβλέψεις για το 2023” στην πηγή:https://www.mononews.gr/

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ