Αρχική ΝΕΑ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΩΝ Να σταματήσει η κυβέρνηση να αγνοεί τις εκκλήσεις των πρακτορείων ΟΠΑΠ

Να σταματήσει η κυβέρνηση να αγνοεί τις εκκλήσεις των πρακτορείων ΟΠΑΠ

από ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΝΤΟΜΑΛΗΣ
Μόνο 2 λεπτά

Η απαγόρευση εισόδου με αρνητικό rapid test στα πρακτορεία του ΟΠΑΠ, την ώρα που οι ανεμβολίαστοι συμπολίτες μας μπορούν να μπαίνουν σε όλο το υπόλοιπο λιανεμπόριο και τις οργανωμένες αλυσίδες καταστημάτων προξενεί εύλογα ερωτηματικά και εκκινεί δικαίως την κινητοποίηση των πρακτόρων.

Αν δεν υπάρχει το πρακτορείο σου στο ίντερνετ πως περιμένεις να σε δουν οι παίκτες ?

Αδιαμφισβήτητα, ο κλάδος τους εντασσόμενος στα πλέον αυστηρά μέτρα λειτουργίας, εισπράττει τη συσσωρευμένη κυβερνητική αδιαφορία από την έναρξη των lockdown για εξεύρεση ρεαλιστικών λύσεων που δεν θα οδηγούν στο σημερινό μονόδρομο της οικονομικής καταστροφής.

Η συμπαράσταση στα αιτήματά τους δεν είναι τίποτα άλλο παρά δήλωση κοινής λογικής από την οποία φαίνεται πως η κυβέρνηση έχει αποστασιοποιηθεί καθώς, η έλλειψη ενδιαφέροντός της για ένα πολυάριθμο και οργανωμένο δίκτυο καταστημάτων όπως του ΟΠΑΠ με σημαντικότατα φορολογικά έσοδα για τη χώρα, είναι καταφανέστατη.

Αν οι νέοι δεν βρίσκουν στα κινητά τους το πρακτορείο σου πως περιμένεις να σε γνωρίσουν και να έρθουν στο πρακτορείο σου?

Το μέγεθος του κλάδου επιβάλλει στην κυβέρνηση να αναζητήσει εναλλακτικούς τρόπους λειτουργίας των καταστημάτων, επιτρέποντας την παραμονή όσων διαθέτουν βεβαίωση αρνητικού εργαστηριακού ελέγχου, όπως συμβαίνει και σε άλλους κλάδους, χωρίς να παραβλέπεται ταυτόχρονα η αναγκαιότητα μέτρων οικονομικής στήριξης (λ.χ. άρση της υποχρέωσης επιστροφής των ενισχύσεων μέσω προκαταβολών, αναστολή φορολογικών και ασφαλιστικών υποχρεώσεων, χρηματοδοτικά εργαλεία).

Με το app.masterbet.gr το πρακτορείο σου θα βρίσκετε στα κινητά των παικτών της περιοχής σου!

Η κυβέρνηση οφείλει να σταματήσει να αγνοεί τις εκκλήσεις των πρακτόρων του κλάδου και να πάψει να τους αντιμετωπίζει ως προνομιούχους επαγγελματίες άλλων εποχών. Η στάση της πλήττει ξεκάθαρα την οικονομία και την αγορά.

Δοκίμασε τώρα Δωρεάν να κάνεις και εσύ το πρακτορείο σου Ψηφιακό και να πάρεις πελάτες από το ίντερνετ

Διαβάστε όλο το άρθρο με τίτλο: “Αυλωνίτης: Να σταματήσει η κυβέρνηση να αγνοεί τις εκκλήσεις των πρακτορείων ΟΠΑΠ ” : στην πηγή:https://enimerosi.com/

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ