Αρχική ΝΕΑ ΟΠΑΠΕΤΑΙΡΙΚΑ ΝΕΑ ΟΠΑΠ: Εκτίναξη κερδών 97,3% στο εννεάμηνο! Το ίδιο ισχύει και για τα πρακτορεία ?

ΟΠΑΠ: Εκτίναξη κερδών 97,3% στο εννεάμηνο! Το ίδιο ισχύει και για τα πρακτορεία ?

από ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΝΤΟΜΑΛΗΣ
Μόνο 2 λεπτά

Εκτίναξη των κερδών και των ΕΒΙΤDA στο εννεάμηνο του 2021 παρουσίασε ο ΟΠΑΠ, καταδεικνύοντας με εμφατικό τρόπο ότι κινείται σε υψηλά στάνταρ, παρουσιάζοντας εντυπωσιακά οικονομικά αποτελέσματα.

Συγκεκριμένα τα καθαρά κέρδη το εννεάμηνο 2021 διαμορφώθηκαν στα 178,2 εκατ. ευρώ (εννεάμηνο 2020: 73,2 εκατ.ευρώ) υψηλότερα κατά 97,3% σε επαναλαμβανόμενη βάση ως αποτέλεσμα της αυξημένης λειτουργικής κερδοφορίας και του μειωμένου φορολογικού συντελεστή. Τα καθαρά κέρδη το γ’ τρίμηνο 2021 ανήλθαν στα 96,1 εκατ. ευρώ (γ’ τρίμηνο 2020 καθαρά κέρδη στα 52,8 εκατ.ευρώ ).

Έχεις πρακτορείο?

Kάθε ήμερα  σου παίρνουν περισσότερους  πελάτες για το ίντερνετ!

Επίσης, στα 379,9 εκατ. ευρώ ανήλθαν στο εννεάμηνο του 2021 τα κέρδη προ τόκων, φόρων και αποσβέσεων (EBITDA) του ΟΠΑΠ, παρουσιάζοντας αύξηση 83% σε σχέση με το αντίστοιχο χρονικό διάστημα του 2020 ή κατά 70,3% σε επαναλαμβανόμενη βάση, ενισχυμένα από την αναγνώριση εσόδου ύψους 158,7 εκατ. ευρώ που σχετίζεται με την επέκταση της σύμβασης παραχώρησης.

Τα EBITDA γ’ τριμήνου 2021 ανήλθαν στα 175 εκατ. ευρώ (γ’ τρίμηνο 2020: 105 εκατ.ευρώ) αυξημένα κατά 66,1% σε επαναλαμβανόμενη βάση μη συμπεριλαμβάνοντας έκτακτα κονδύλια και στα δύο έτη.

Αν οι νέοι δεν βρίσκουν στα κινητά τους το πρακτορείο σου πως περιμένεις να σε γνωρίσουν και να έρθουν στο πρακτορείο σου?

Jan Karas:-Υλοποιούμε την στρατηγική μας διατηρώντας οικονομικες επιδόσεις σε υψηλά επίπεδα

Σε δηλώσεις ο Jan Karas, διευθύνων συμβούλος του ΟΠΑΠ, για τα οικονομικά αποτελέσματα του τρίτου τριμήνου 2021 αναφέρει ότι «τα αποτελέσματα του ΟΠΑΠ για το τρίτο τρίμηνο επιβεβαιώνουν την ικανότητά μας να διατηρούμε τις οικονομικές επιδόσεις μας σε υψηλά επίπεδα, υλοποιώντας ταυτόχρονα σημαντικές πρωτοβουλίες για τη Fast Forward στρατηγική μας».

«Η ανθεκτικότητα των retail δραστηριοτήτων και η συνεχιζόμενη ανάπτυξη των online δραστηριοτήτων μας, χάριν και στην ξεκάθαρη συνεισφορά της Stoiximan, ήταν οι κύριοι παράγοντες για αυτό. Κατά τη διάρκεια του τριμήνου, αξιοποιήσαμε τα οφέλη του loyalty προγράμματός μας, που παρουσιάστηκε πρόσφατα και παίζει ρόλο-κλειδί στην περαιτέρω ψηφιοποίησή μας.

Είμαστε ευχαριστημένοι από το θετικό αντίκτυπο του loyalty προγράμματός μας, το οποίο έχουν υποδεχθεί θερμά τόσο οι πελάτες, όσο και οι συνεργάτες μας.

Δοκίμασε τώρα Δωρεάν να κάνεις και εσύ το πρακτορείο σου Ψηφιακό και να πάρεις πελάτες από το ίντερνετ

Σε κάθε περίπτωση, δέσμευσή μας είναι να παρέχουμε μια ακόμη πιο διασκεδαστική εμπειρία στους πελάτες μας, σε όλα τα κανάλια μας, ώστε να δώσουμε ώθηση στη μακροπρόθεσμη ανάπτυξη του ΟΠΑΠ. Επιπλέον, συνεχίζουμε τις δράσεις που σχετίζονται με την πρωτοβουλία μας για την ανακαίνιση των δύο μεγαλύτερων παιδιατρικών νοσοκομείων της Ελλάδας – ένα έργο που αναδεικνύει έμπρακτα τη διαρκή δέσμευσή μας στην κοινωνική συνεισφορά», πρόσθεσε.

Μες με το κινητό σου στο app.masterbet.gr  και θα δεις !

Διαβάστε όλο το άρθρο με τίτλο: “ΟΠΑΠ: Εκτίναξη κερδών 97,3% στο εννεάμηνο ” : στην πηγή:https://www.msn.com/el-gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ