Αρχική ΝΕΑ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΩΝ Μπιάγκης: Μέτρα στήριξης για τα Πρακτορεία του ΟΠΑΠ

Μπιάγκης: Μέτρα στήριξης για τα Πρακτορεία του ΟΠΑΠ

από ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΝΤΟΜΑΛΗΣ
Μόνο 2 λεπτά

Με ερώτησή του προς τους Υπουργούς Οικονομικών, Ανάπτυξης & Επενδύσεων και Εργασίας & Κοινωνικών Υποθέσεων ο Βουλευτής Κέρκυρας του Κινήματος Αλλαγής, Δημήτρης Μπιάγκης, ζητά μέτρα στήριξης για τα Πρακτορεία του ΟΠΑΠ.

Την ερώτηση συνυπογράφουν οι Βουλευτές του Κινήματος Αλλαγής, Κώστας ΣκανδαλίδηςΒασίλης ΚεγκέρογλουΜιχάλης Κατρίνης, Γιώργος Αρβανιτίδης, Γιώργος Μουλκιώτης, Νάντια Γιαννακοπούλου, Ευαγγελία Λιακούλη και Γιώργος Φραγγίδης. 

ΘΕΛΕΙΣ Marketing  μόνο για το ΔΙΚΟ σου ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ?

Οι Βουλευτές ζητούν από τα αρμόδια Υπουργεία:

  • να εντάξουν τα πρακτορεία του ΟΠΑΠ στο πρόγραμμα επιδότησης παγίων δαπανών σε ό,τι αφορά στην επιδότηση μελλοντικών φορολογικών υποχρεώσεων όπως σχεδιάζεται για την εστίαση
  • την ενεργοποίηση χρηματοδοτικού προγράμματος μέσω ΕΣΠΑ για την ανάπτυξη και βελτίωση των υποδομών τους.
  • να προχωρήσουν σε χορήγηση κεφαλαίου κίνησης για την επανεκκίνηση αυτών των επιχειρήσεων και την επιδότηση για ένα διάστημα των ασφαλιστικών τους εισφορών.
  • να διατηρήσουν – παγιοποιήσουν το τεκμαρτό για τη συγκεκριμένη δραστηριότητα.
  • να προχωρήσουν σε επιδότηση των ασφαλιστικών εισφορών των υπαλλήλων τους, ώστε να διατηρηθεί το εργατικό τους δυναμικό.

Θέλεις να το ανεβάσεις το πρακτορείο σου στην περιοχή σου?

«Την ώρα που τα πρακτορεία του ΟΠΑΠ έμειναν το τελευταίο χρονικό διάστημα με κρατική εντολή σε αναστολή για περίπου έξι (6) μήνες χωρίς το παραμικρό έσοδο, ανθούσε ο ισχυρός ανταγωνισμός που υφίσταται στο διαδίκτυο που λειτουργούσε σε πλήρη ανάπτυξη και χωρίς περιορισμούς.

Θέλεις να γίνεις ανταγωνιστικότερος και να αυξήσεις τον τζίρο σου

Σήμερα καλούνται να επαναλειτουργήσουν χωρίς να μπορούν να αναπτύξουν όλες τις δραστηριότητές τους, λόγω των υφιστάμενων αυστηρών μέτρων περιορισμού», σημειώνουν στην ερώτησή τους οι Βουλευτές και συνεχίζουν:

Ζήτησε μας να σε βοηθίσουμε ΕΔΩ

 «Τα Πρακτορεία του ΟΠΑΠ, που αποτελούν κατά κύριο λόγω, οικογενειακές επιχειρήσεις αριθμούν περίπου 3.800 καταστήματα και 15.000 περίπου εργαζομένους, αποτελούν έναν από τους κλάδους που έχει πληγεί καίρια από την πανδημία.

Το μέγεθος των επιπτώσεων της κρίσης στον συγκεκριμένο κλάδο, είναι μεγάλο, με αποτέλεσμα να απαιτούνται στοχευμένα μέτρα στήριξης αυτών των επιχειρήσεων, καθώς οι συσσωρευμένες υποχρεώσεις τους».

Δείτε το σχετικό βίντεο στον σύνδεσμο: https://fb.watch/5acSdMXTwu/

Διαβάστε όλο το άρθρο με τίτλο: “Μπιάγκης: Μέτρα στήριξης για τα Πρακτορεία του ΟΠΑΠ” στην πηγή:https://www.startmediacorfu.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ