Αρχική ΝΕΑ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΩΝ «Κληρώνει» για τα πρακτορεία ΟΠΑΠ. Πότε ανοίγουν!

«Κληρώνει» για τα πρακτορεία ΟΠΑΠ. Πότε ανοίγουν!

από ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΝΤΟΜΑΛΗΣ
Μόνο < 1 λεπτό

Το «όχι» της επιτροπής στο άνοιγμα των πρακτορείων ΟΠΑΠ, η σύσκεψη που θα κρίνει το άνοιγμα και τι γίνεται με τα γυμναστήρια.

Το στίγμα του για το τί γίνεται με έναν από τους κλάδους που έχουν υποστεί μεγάλο πλήγμα, αυτό των πρακτορείων ΟΠΑΠ, έδωσε ο Άδωνις Γεωργιάδης το πρωί του Σαββάτου, κατά την διάρκεια της παρουσίας του στην εκπομπή του Γιώργου Αυτιά στον ΣΚΑΙ «Καλημέρα».

Νέο εργαλείο  επαναφέρει τους παίκτες στα πρακτορεία! 

Σύντομα σε επιλεγμένα πρακτορεία …….

Όπως είπε λοιπόν ο Υπουργός Ανάπτυξης, η εισήγηση που έκανε στην σύσκεψη που έγινε την Παρασκευή σχετικά με το άνοιγμα της αγοράς ήταν να συμπεριληφθούν και αυτά στις επιχειρήσεις που θα ανοίξουν τα λουκέτα που έχουν βάλει.

Μάλιστα, δικαιολόγησε την πρότασή του αυτή λέγοντας πως θεωρεί οτι ο συγκεκριμένος κλάδος μπορεί να ελέγξει την κατάσταση, ενώ παράλληλα επειδή αρκετός κόσμος, επιλέγει τα πρακτορεία ΟΠΑΠ για να πληρώσουν λογαριασμός, θα αποσυμφορηθεί η κατάσταση με τις ουρές στις τράπεζες.

Άλλαξε πράγματα όσο ακόμα έχεις παίκτες στο πρακτορείο σου!
Χρησιμοποίησε τον ίντερνετ για να βοηθήσεις τις πωλήσεις σου

Ωστόσο, οι λοιμωξιολόγοι ήταν επιφυλακτικοί με αυτό και έτσι, σύμφωνα με τα όσα είπε, δεν άναψαν το… πράσινο φως για να ανοίξουν. Την Παρασκευή όμως το θέμα θα ξανατεθεί στην καθιερωμένη σύσκεψη και όπως άφησε να εννοηθεί είναι πιθανό να ανοίξουν την Δευτέρα 25 Ιανουαρίου.

Διαβάστε όλο το άρθρο με τίτλο: “«Κληρώνει» για τα πρακτορεία ΟΠΑΠ, αργούν τα γυμναστήρια ” : στην πηγή:https://www.gazzetta.gr/

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ