Αρχική ΝΕΑ ΟΠΑΠΕΤΑΙΡΙΚΑ ΝΕΑ Ανανεώθηκε η συνεργασία του ΟΠΑΠ με την Intralot για τα αριθμολαχεία

Ανανεώθηκε η συνεργασία του ΟΠΑΠ με την Intralot για τα αριθμολαχεία

από ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΝΤΟΜΑΛΗΣ
Μόνο < 1 λεπτό

Τη συνεργασία της με τον ΟΠΑΠ επεκτείνει η Intralot, όπως ανακοίνωσε σήμερα.

Συγκεκριμένα, ο ΟΠΑΠ άσκησε το δικαίωμα επέκτασης για δύο επιπλέον έτη του συμβολαίου του με την Intralot για τη συνέχιση της συνεργασίας των δύο εταιριών στον τομέα των αριθμολαχείων από τον Αύγουστο του 2021 έως τον Ιούλιο του 2023.

Η επέκταση αυτή δίνει τη δυνατότητα στην Intralot να συνεχίσει να παρέχει στον ΟΠΑΠ την προηγμένη λοταριακή της λύση, στον πυρήνα της οποίας βρίσκεται η καινοτόμος πλατφόρμα διαχείρισης παιχνιδιών «LotosX» που λανσαρίστηκε με μεγάλη επιτυχία το 2019, καθώς και άλλες εφαρμογές και υπηρεσίες υψηλής ποιότητας.

Άλλαξε πράγματα όσο ακόμα έχεις παίκτες στο πρακτορείο σου!
Χρησιμοποίησε τον ίντερνετ για να βοηθήσεις τις πωλήσεις σου
Δες πως θα το κάνεις εδώ

Όπως σημειώνεται στην ανακοίνωση, η λοταριακή λύση προσφέρει στον ΟΠΑΠ την ευκαιρία να συνεχίσει να αναβαθμίζει την παικτική εμπειρία και να αυξάνει υπεύθυνα τη συμμετοχή της ελληνικής κοινότητας παικτών.

Η σύγχρονη αυτή λύση έχει σχεδιαστεί να δημιουργεί ευέλικτα οικοσυστήματα που ανταποκρίνονται στις αυξανόμενες απαιτήσεις της αγοράς και υποστηρίζει πλήρως τον εκσυγχρονισμό και τον ψηφιακό μετασχηματισμό του ΟΠΑΠ.

Διαβάστε όλο το άρθρο με τίτλο: “Ανανεώθηκε η συνεργασία του ΟΠΑΠ με την Intralot για τα αριθμολαχεία “ : στην πηγή:https://www.xrimaonline.gr/

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ