Αρχική ΤΥΧΕΡΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑΕΤΑΙΡΙΚΑ ΝΕΑ Ετοιμάζονται οι ΟΤΕ – INTRALOT για Στοίχημα και με ίδρυμα πληρωμών!

Ετοιμάζονται οι ΟΤΕ – INTRALOT για Στοίχημα και με ίδρυμα πληρωμών!

από ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΝΤΟΜΑΛΗΣ
Μόνο < 1 λεπτό

Ανοίγει ο δρόμος για την δραστηριοποίηση του ΟΤΕ στο διαδικτυακό στοίχημα σε συνεργασία με την Intralot, έπειτα από την πρόσκληση που απηύθυνε χθες η Επιτροπή Εποπτείας και Ελέγχου Παιγνίων (ΕΕΕΠ) σε όσους ενδιαφέρονται να της καταθέσουν αίτηση και τα δικαιολογητικά που προβλέπονται στον σχετικό κανονισμό προκειμένου να λάβουν τη σχετική άδεια.

Η συνεργασία των ΟΤΕ – Intralot έχει ανακοινωθεί επίσημα από τις δύο εταιρείες με ανακοινώσεις τους στην Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς.

Στις αρχές του έτους και με αφορμή τα αποτελέσματα του 2019 ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του ΟΤΕ Μιχάλης Τσαμάζ είχε προσδιορίσει την έναρξη της νέας δραστηριότητας το δεύτερο εξάμηνο του 2020.

Σήμερα όλα γίνονται από το κινητό τηλέφωνο.
Βάλε και το δικό σου το πρακτορείο στα κινητά χιλιάδων παικτών!
Δοκίμασε ΔΩΡΕΑΝ

Όπως εκτιμάται η ονομασία της κοινής εταιρείας των ΟΤΕ – Intralot δεν θα παραπέμπει με κάποιον από τους δύο ομίλους αλλά θα δημιουργηθεί μια νέα εταιρική ταυτότητα.

Η είσοδος του ΟΤΕ στο διαδικτυακό στοίχημα δεν είναι η μοναδική νέα δραστηριότητα για τον όμιλο.

Η κατά 100% θυγατρική του, COSMOTE Payments έχει λάβει άδεια για ηλεκτρονικές πληρωμές από την Τράπεζα της Ελλάδος με την σχετική πλατφόρμα να αναμένεται να βγει στον αέρα στο τέλος του έτους, ενώ ο όμιλος δραστηριοποιείται ήδη στις ασφάλειες με την Cosmote Insurance.

Διαβάστε όλο το άρθρο με τίτλο: “Πιο κοντά στην ίδρυση κοινής εταιρείας για τον διαδικτυακό στοιχηματισμό ΟΤΕ – Intralot ” : στην πηγή:https://www.mononews.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ