Αρχική ΝΕΑ ΟΠΑΠ Αρκετά πρακτορεία ΟΠΑΠ διαφέρουν και έχουν πλεονέκτημα!

Αρκετά πρακτορεία ΟΠΑΠ διαφέρουν και έχουν πλεονέκτημα!

από ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΝΤΟΜΑΛΗΣ
Μόνο 2 λεπτά
Αρκετά πρακτορεία για αντιλαμβανόμενα τον σκληρό ανταγωνισμό που δέχονται τόσο από το παιχνίδια στο ίντερνετ, όσο και μεταξύ τους, έχουν καταφέρει να διαφέρουν από τα υπόλοιπα ως προς την παικτική εμπειρία που προσφέρουν στους πελάτες τους, χωρίς ωστόσο να διαφοροποιούνται από την γενική εμπορική πολιτική  που πρέπει να εφαρμόζουν.
Έχουν αυξήσει την πίστη των πελατών στο πρακτορείο τους, τους πελάτες τους και τα έσοδά τους.
 Προσφέρουν στο παικτικό τους κοινό, τα έξυπνα στατιστικά KINOpro που τους βοηθούν να παίζουν εξυπνότερα και  κρατούν ζωντανό το ενδιαφέρον τους για παιχνίδι! 
 Με το μοναδικό Smart alert System και τους ειδικούς αλγόριθμους που έχουν αναπτυχθεί, το KINOpro παράγει και προβάλει ειδικά alerts προσαρμοσμένα στην καθημερινή συμπεριφορά του παιχνιδιού.
  Σχεδόν σε κάθε κλήρωση το KINOpro ενημερώνει με notifications στην οθόνη, με χρήσιμες για τον παίκτη πληροφορίες οι οποίες προκύπτουν από την on-time ανάλυση των κερδών και δείχνουν την συμπεριφορά του παιχνιδιού κατά την διάρκεια της ημέρας αλλά και για εκείνη την στιγμή.  Ο παίκτης παρακολουθεί στην οθόνη στατιστικών KINOpro του πρακτορείου του μηνύματα που αφορούν τα κέρδη του παιχνιδιού και έχει διαρκώς μπροστά του μια εικόνα για την συμπεριφορά αλλά και την απόδοση του παιχνιδιού.
  Με τα δεδομένα αυτά ο παίκτης που βρίσκεται σε ένα πρακτορείο με τα στατιστικά του KINOpro, μπορεί να διαμορφώνει κάθε στιγμή μια καλύτερη άποψη για τις στοιχηματικές τους επιλογές. 
 Παράλληλα εκτός από την βοήθεια που τα στατιστικά από το KINOpro προσφέρουν στο παίκτη, του ανανεώνουν το ενδιαφέρον για το παιχνίδι αυξάνοντας έτσι τον χρόνο παραμονής του στο πρακτορείο.
  Τα στατιστικά από το KINOpro έχουν αναπτυχθεί βασιζόμενα πάνω σε μια 25ετή εμπειρία πρακτόρευσης και βαθιά γνώση της παικτικής συμπεριφοράς, γι’ αυτό και καταφέρνουν να δημιουργούν μια “ΔΥΝΑΜΙΚΗ” εμπειρία για τους παίκτες του KINO ΜΟΝΟ στα ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΑ. 
 Ενδυναμώνουν άμεσα το ενδιαφέρον του παίκτη για παιχνίδι με αποτέλεσμα την αύξηση του στοιχηματισμού στο ΚΙΝΟ στο πρακτορείο και των εσόδων του πράκτορα.
Μπορείτε να δοκιμάσετε τα μοναδικά smart στατιστικά KINOpro   και στο δικό σας πρακτορείο ΔΩΡΕΑΝ ώστε να διαπιστώσετε στην πράξη την αντίδραση των πελατών σας και την διαφορά που θα φέρουν στο πρακτορείο σας .
Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε στο http://masterbet.info/
Για εκδήλωση ενδιαφέροντος για ΔΩΡΕΑΝ δοκιμή μπορείτε να συμπληρώσετε την φόρμα στο :
https://masterbet.info/interest-form/

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ