Αρχική ΝΕΑ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΩΝΠΡΑΚΤΟΡΕΙΑ Επιτέλους!!! Επιτροπή λοιμωξιολόγων: Να ανοίξουν τα πρακτορεία ΟΠΑΠ – «Όχι» για τα ΟΠΑΠ PLAY

Επιτέλους!!! Επιτροπή λοιμωξιολόγων: Να ανοίξουν τα πρακτορεία ΟΠΑΠ – «Όχι» για τα ΟΠΑΠ PLAY

από ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΝΤΟΜΑΛΗΣ
Μόνο < 1 λεπτό

Να ανοίξουν τα πρακτορεία ΟΠΑΠ με αυστηρούς κανόνες και ένα άτομο στο χώρο ανά 25 τ.μ. εισηγήθηκε η επιτροπή των λοιμωξιολόγων στην κυβέρνηση.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι επιστήμονες διεμήνυσαν πως τα πρακτορεία ΟΠΑΠ μπορούν να σηκώσουν ρολα, αλλά όχι τα καταστήματα ΟΠΑΠ PLAY.

Την ίδια στιγμή, άνοιγμα λιανεμπορίου στη Θεσσαλονίκη με τη μέθοδο του click away και απελευθέρωση της αγοράς στην Αχαΐα, στο μοντέλο της Αττικής, αποφάσισε, σύμφωνα με πληροφορίες, η Επιτροπή των Λοιμωξιολόγων.

Αντίθετα, κλειστά θα παραμείνουν τα καταστήματα στην Κοζάνη, ενώ ούτε την ερχόμενη εβδομάδα θα επαναλειτουργήσουν τα εμπορικά κέντρα.

Αν έχεις πρακτορείο δες εδώ τον τρόπο τώρα …

Ακόμα ψάχνεις τρόπο να ζωντανέψεις το μεγάλο παιχνίδι στο πρακτορείο σου?

Δοκίμασε τα ΕΞΥΠΝΑ στατιστικά KINOPRO δωρεάν και θα δεις την διαφορά απο τους παίκτες σου !

Σε ό,τι αφορά στις διαδημοτικές μετακινήσεις, δεν επεκτείνονται και τις καθημερινές, αλλά εξακολουθούν να επιτρέπονται μόνο τα Σαββατοκύριακα με SMS με τον κωδικό 6 στο 13033.

Η εισήγηση των λοιμωξιολόγων θα τεθούν στην κυβέρνηση η οποία θα λάβει και τις τελικές αποφάσεις. Οι επίσημες ανακοινώσεις αναμένονται από τον υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας κ. Νίκο Χαρδαλιά στην καθιερωμένη ενημέρωση που θα πραγματοποιηθεί το απόγευμα.

Διαβάστε όλο το άρθρο με τίτλο: “Επιτροπή λοιμωξιολόγων: Να ανοίξουν τα πρακτορεία ΟΠΑΠ – «Όχι» για τα ΟΠΑΠ PLAY “ : στην πηγή:https://www.newsbomb.gr/

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ