Αρχική ΝΕΑ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΩΝΠΡΑΚΤΟΡΕΙΑ Ένοπλη ληστεία σε πρακτορείο του ΟΠΑΠ – Μια σύλληψη – ΒΙΝΤΕΟ ντοκουμέντο

Ένοπλη ληστεία σε πρακτορείο του ΟΠΑΠ – Μια σύλληψη – ΒΙΝΤΕΟ ντοκουμέντο

από ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΝΤΟΜΑΛΗΣ
Μόνο < 1 λεπτό

Ένοπλη ληστεία σημειώθηκε σε πρακτορείο του ΟΠΑΠ στη Κυψέλη στην οδό Φωκίωνος Νέγρη 18, με την ΕΛ.ΑΣ να φτάνει άμεσα στο σημείο και να προχωρά στη σύλληψη ενός ατόμου.

Οι αστυνομικοί της ομάδας ΔΙ.ΑΣ Αθηνών ειδοποιήθηκαν τάχιστα από το κέντρο της Άμεσης Δράσης και εντός δύο λεπτών βρίσκονταν στο σημείο της ληστείας, ενώ όπως πληροφορείται το Law and Order ο δράστης, ελληνικής καταγωγής, “τράβηξε” όπλο και κατάφερε να αποσπάσει το χρηματικό ποσό των 2.500 ευρώ από τα ταμεία της επιχείρησης.

Έχεις πρακτορείο?
Ακόμα να δοκιμάσεις την εφαρμογή του πράκτορα στο κινητό σου? 

Μπες με το κινητό σου στο app.masterbet.gr  και θα δεις!

Επιπροσθέτως, και όπως αναφέρουν αστυνομικές πηγές, o δράστης εξερχόμενος του καταστήματος κίνησε υποψίες με τη στάση του επί της οδού Θύρας, με τους αστυνομικούς της ομάδας ΔΙ.ΑΣ να τον συλλαμβάνουν δίχως καθυστέρηση.

Μπες με το κινητό σου στο app.masterbet.gr  και θα έχεις όλες τις πληροφορίες για να διευκολύνεις την δουλεία σου   Δωρεάν

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί, ότι ο δράστης είναι σεσημασμένος και γνωστός στις Αρχές, ενώ αυτή τη στιγμή ερευνάται η συμμετοχή του και σε άλλες ληστείες, ενδεχομένως και σε ληστείες που σχετίζονται πάλι με καταστήματα ΟΠΑΠ.

Διαβάστε όλο το άρθρο με τίτλο:”Κυψέλη: Ένοπλη ληστεία σε πρακτορείο του ΟΠΑΠ – Μια σύλληψη – ΒΙΝΤΕΟ ντοκουμέντο” στην πηγή : https://www.enikos.gr/

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ