Αρχική ΝΕΑ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΩΝΠΡΑΚΤΟΡΕΙΑ Διαρρήκτης σπάει με το κεφάλι τζαμαρία πρακτορείου του ΟΠΑΠ (ΒΙΝΤΕΟ)

Διαρρήκτης σπάει με το κεφάλι τζαμαρία πρακτορείου του ΟΠΑΠ (ΒΙΝΤΕΟ)

από ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΝΤΟΜΑΛΗΣ
Μόνο < 1 λεπτό

Αποφασισμένος για όλα και διαβασμένος εμφανίζεται ο διαρρήκτης που τα ξημερώματα της Πέμπτης εσπασε τζαμαρίες σε τρια καταστήματα του ΟΠΑΠ. Χτύπησε διαδοχικά και μέσα σε συνολικά 30 λεπτά, 3 διαφορετικά καταστήματα στη συμβολή των οδών Αγίου Ανδρέου και Ερμού, στη Βασιλειάδου και Καποδιστρίου και επίσης στη συμβολή της Μαιζώνος με την Βορείου Ηπείρου.

Ο δράστης λειτούργησε με ταχύτητα καταστρέφοντας τις εισόδους πρακτορείων του ΟΠΑΠ στην Πάτρα. Οι κινήσεις του ωστόσο καταγράφηκαν από κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης και τώρα αναζητείται από την αστυνομία. Στο βίντεο που ακολουθεί απεικονίζεται ο τρόπος δράσης του στο πρακτορείο του ΟΠΑΠ στην οδό Αγ. Ανδρέου, στο ύψος της Ερμού.

Ο διαρρήκτης αφού θρυματίζει την κεντρική πόρτα με μια βαριά πέτρα, στη συνέχει περνάει με το κεφάλι του μέσα από αυτή. Μέσα σε 40 δευτερόλεπτα έχει αρπάξει γύρω στα 1200 ευρώ και γίνεται καπνός.
Διαβάστε όλο το άρθρο με τίτλο: “Διαρρήκτης σπάει με το κεφάλι τζαμαρία πρακτορείου του ΟΠΑΠ στην Πάτρα- ΒΙΝΤΕΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ” : στην πηγή:https://www.thebest.gr/

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ