Αρχική ΝΕΑ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΩΝΠΡΑΚΤΟΡΕΙΑ Bίντεο – ντοκουμέντο από την ένοπλη ληστεία σε πρακτορείο του ΟΠΑΠ .

Bίντεο – ντοκουμέντο από την ένοπλη ληστεία σε πρακτορείο του ΟΠΑΠ .

από ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΝΤΟΜΑΛΗΣ
Μόνο < 1 λεπτό

Eνα νέο βίντεο – ντοκουμέντο από την ένοπλη ληστεία σε πρακτορείο του ΟΠΑΠ στον Γέρακα φέρνει το φως της δημοσιότητας το OPEN TV.

Στο βίντεο φαίνεται ο δράστης να εισβάλει με το όπλο στο χέρι στο κατάστημα, μέσα στο οποίοβρίσκονται η υπάλληλος και δύο πελάτες. Εκείνος τους σημαδεύει με το πιστόλι και το οπλίζει. Στη συνέχεια κατευθύνεται προς την υπάλληλο με το όπλο στραμμένο σε εκείνη, μπαίνει πίσω από τον γκισέ και της ζητά να του δώσει όλα χρήματα από την ταμειακή μηχανή. Εκείνη του τα δίνει και του λέει ότι αυτά είναι όσα χρήματα έχει.

Ο 30χρονος δράστης συνελήφθη από την αστυνομία και όπωςδιαπιστώθηκε είχε «προϋπηρεσία» καθώς είχε ληστέψει μίνι μάρκετ, ψιλικατζίδικα και περίπτερα στην ευρύτερη περιοχή της Βορειοανατολικής Αττικής με τον ίδιο τρόπο. Από την έρευνα των Αρχών έχουν εξιχνιαστεί πέντε ληστείες και μία απόπειρα, ενώ η λεία του ξεπερνά το ποσό των 6.000 ευρώ.

Όπως είπε ο ίδιος ο δράστης στους αστυνομικούς, «έκανα τις ληστείες για προσωπικούς λόγους. Χρειαζόμουν τα λεφτά για να ζήσω την οικογένειά μου». 
Διαβάστε όλο το άρθρο με τίτλο: ”  Ένα  βίντεο – ντοκουμέντο από την ένοπλη ληστεία σε πρακτορείο του ΟΠΑΠ στον Γέρακα ” : στην πηγή:https://tvxs.gr/news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ